• Dolar
    32.504
  • Euro
    34.783
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.496
KIRIKKALE
22°
01:30

İkindi'ye Kalan Süre

Vali Tekbıyıkoğlu'nda kandil mesajı


Vali Tekbıyıkoğlu'nda kandil mesajı

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu tarafından Regaip Kandili mesajı yayınlandı. Rahmet ve bereketin bol yaşandığı Regaip Kandili'nin tüm İslam alemine, Kırıkkaleli vatandaşlara hayırlar getirmesini dileyen Vali Tekbıyıkoğlu, " Rahmet ve bereketin bol yaşandığı, sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’ne erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.
İdrak edeceğimiz Regaip Kandili’nin; sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının oluşmasına, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine vesile olacağına inanıyorum. Herkesin, rahmet ve mağfiret kapılarının açıldığı bu müstesna gecelerin bereketinden en güzel şekilde yararlanmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Kırıkkaleli hemşehrilerim olmak üzere, ülkemiz ve İslam âleminin Regaip Kandil’ini tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket sağlık ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum" dedi. 

İlginizi Çekebilir

Şehit ailelerinden DEM Parti’ye tepki!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de MHP’nin adayı sanayide

İlginizi Çekebilir

2 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

97844

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#