• Dolar
    32.322
  • Euro
    34.667
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.411
KIRIKKALE
22°
08:26

Öğleye kalan Süre

Ulusoy'dan yeni bir proje daha

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlık kapsamında projelerini açıklamaya devam ediyor.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, 31 Mart'taki Mahalli İdareler Seçimleri için hazırlıklarını sürdürürken, projelerini kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.

HARUN ULUSOY'DAN YENİ BİR PROJE DAHA

Son olarak, alt ve üst yapı projelerine odaklanacaklarını belirten Ulusoy, bu konuda sosyal medya üzerinden de duyurular yapıyor. Ulusoy'un açıklamalarına göre, Kırıkkale'nin su ve yol sorunlarını çözmek için öncelik vereceklerini ifade ettiği belirtiliyor. Ulusoy'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, "Şehrimizin kanayan yarası olan su ve yol sorunlarımıza öncelik veriyoruz. Yapacağımız alt yapı ve üst yapı projeleri ile Kırıkkale'mizin derdine derman olmaya geliyoruz" şeklinde ifadeler yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de iki otomobil çarpıştı: 4 yaralı

İlginizi Çekebilir

MALKOÇ HALKIN SORUNLARINI DİNLEDİ

İlginizi Çekebilir

Genç Sporcu’dan anlamlı gösteri

Haber Yorumları

Yorum Yaz

90663

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#