• Dolar
    32.223
  • Euro
    34.933
  • Ç.Altın
    4.041
  • Altın
    2.444
KIRIKKALE
16°
01:40

Akşam'a Kalan Süre

Ulusoy’dan öğrencilere kırtasiye yardım projesi

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, projelerini açıklamaya devam ediyor. Ulusoy, seçimi kazanması halinde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımı yapılacağını belirtti


SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLADI

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler seçimine kısa bir süre kala, belediye başkan adayları seçim çalışmalarına devam ediyor. MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, seçim çalışmaları kapsamında projelerini açıklamaya devam ediyor. Sosyal medya hesabına bu anlamda etkin kullanan MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ulusoy, bir projesini daha açıkladı.

 6 BİN TL’YE KADAR 

Geçtiğimiz gün iki projesini sosyal medya hesabından açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, bugün yeni bir projesini daha açıkladı. Ulusoy, yaptığı açıklamada, “İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yılda bir defa olmak üzere İlkokul ve Ortaokul için 2 bin TL, Lise öğrencileri için 3 bin TL, Üniversite öğrencileri için 6 bin TL kırtasiye ve eğitim desteği vereceğiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Başkan Saygılı: Kadim Kentimizin Şahlanış Yılı Olacak

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Hayati Telefoncu atandı

İlginizi Çekebilir

Karlı gecede çocukların kar topu sevinci

Haber Yorumları

Yorum Yaz

61403

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#