• Dolar
    32.364
  • Euro
    34.769
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.403
KIRIKKALE
22°
02:6

Öğleye kalan Süre

Türkyılmaz’dan SMA hastası Yiğit Hamza için yardım gecesi

SMA Tip-1 ölümcül kas hastası Yiğit Hamza Demir’in hayata tutunması amacıyla Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, yardım geçesi düzenledi. Gecenin sonunda 505 bin TL para toplandı.


505 BİN TL PARA TOPLANDI

Yaklaşık iki yıldır SMA Tip-1 ölümcül kas hastalığıyla mücadele eden Yiğit Hamza Demir’in yeniden hayata tutunması amacıyla Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, anlamlı bir yardım gecesine imza attı. ‘Yiğit Hamza Yaşasın Diye’ adlı yardım gecesinde TSO Başkanı Ahmet Varlı, Yahşihan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fatma Sönmez, Tiyatro Yönetmeni-Oyuncu Sezai Yeşilyurt konuk olarak katıldı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Yahşihan Belediyesi ve Kırıkkale TV’nin ortak şekilde yayınladığı yardım gecesinin moderatörü ise Türkyılmaz oldu. Türkyılmaz, etkinliği düzenleyen ve katılan herkese teşekkür ederek duygularını ifade etti. Türkyılmaz, yardım gecesinin sonunda Yiğit Hamza Demir için herkese çağrıda bulunarak, toplanan bağış rakamının kısa süre içerisinde yüzde 100 oranına ulaşmasını temenni etti.  

İlginizi Çekebilir

45 KÖY YOLU KAPALI

İlginizi Çekebilir

MOBESE DEVREDE DEĞİL

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de kar yağışı etkili oldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

58001

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#