• Dolar
    32.390
  • Euro
    34.781
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.394
KIRIKKALE
19°
02:6

Öğleye kalan Süre

Terliklerini çıkarıp içeri öyle giren yaşlı kadın: 'Kızarlar diye korkuyorum'

Kırıkkale'de bir cep telefonu satış mağazasına eşyalarını bırakmak için gelen yaşlı kadın, iş yerinin kirlenmemesi için terliklerini dışarıda çıkartarak içeri girdi.


76 yaşındaki Duman Salu, 'Kızarlar diye korkarım. Ben bir yere girdiğim zaman çıkartırım. Hastaneye varıyorum orada da kimse görmeden çıkartıyorum' dedi.

Yerler 'kirlenmesin' dedi, terliklerini çıkarıp içeri öyle girdi... O anlar kamerada

Terliklerini çıkarıp dükkana öyle giren yaşlı kadın: "Kızarlar diye korkuyorum"

KIRIKKALE - Kırıkkale'de bir cep telefonu satış mağazasına eşyalarını bırakmak için gelen yaşlı kadın, iş yerinin kirlenmemesi için terliklerini dışarıda çıkartarak içeri girdi. 76 yaşındaki Duman Salu, "Kızarlar diye korkarım. Ben bir yere girdiğim zaman çıkartırım. Hastaneye varıyorum orada da kimse görmeden çıkartıyorum" dedi.

Kırıkkale şehir merkezindeki Zafer Caddesi üzerinde cep telefonu satış mağazasına gelen Duman Salu (76), "zemin kirlenmesin" diye terliklerini dışarıda çıkartarak içeri girdi. Yan binadaki özel diş polikliniğinde randevusu olan 76 yaşındaki kadın, emanet ettiği eşyalarını almak için yeniden telefon mağazasına geldi. Kadının terliklerini çıkartarak içeri girdiği anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Delice ilçesinde ikamet eden Duman Salu, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, gittiği bazı iş yerleri ve hastanelerde de terliğini çıkartarak içeri girdiğini söyledi.

"Ben bir yere girdiğim zaman çıkartırım"

Dişçiye gitmek için elindeki eşyalarını telefoncuya bıraktığını ifade eden Salu, "Terliklerimi yerler batmasın diye çıkarttım. Ben bir yere girdiğim zaman çıkartırım. Hastaneye varıyorum orada da kimse görmeden çıkartıyorum. Daha sonra da yeniden ayakkabımı giyiyorum. 'Teyze giy' diyorlar bana" dedi.

"Baktım terliksiz bir şekilde içeri girdi"

22 yıldır esnaflık yaptığını anlatan iş yeri sahibi Serkan Üstüner, "Daha önce böyle bir durumla karşılaşmamıştım. Teyzem Anadolu kadını içeri girerken ben de dışarıda oturuyordum bir anda baktım malzemeleri vardı dişçiye çıkacakmış 'Buraya bırakabilir miyim' dedi. Ben de 'Tabii ki' dedim. Çıktı geri indi baktım terliksiz bir şekilde içeri girdi. 'Teyze ne yapıyorsun?' dedik. 'İçeri batmasın kıyamadım oğlum' dedi" diye konuştu.

 

İlginizi Çekebilir

Yeniden Refah Partisi Kırıkkale il genel ve belediye meclis üyeleri netleşti

İlginizi Çekebilir

MEB, okullara ihtiyaçları için 3 milyar 750 milyon lira ödenek gönderdi

İlginizi Çekebilir

Türkiye Bisiklet Şampiyonası Kırıkkale’de başladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

64815

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#