• Dolar
    32.426
  • Euro
    34.828
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.404
KIRIKKALE
19°
03:39

Öğleye kalan Süre

Tekinay Fatih Gökçek’i ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Muhammet Ali Tekinay Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve 5 polis memurunun şehit edildiği pusuda gazi olan 53 yaşındaki Fatih Gökçekİ evinde ziyaret etti.


Tekinay’’Durmuyoruz Şehidimiz Gaffar Okkanı Korurken Girdiği çatışmada ağır yaralanıp gazi olan Fatih Abimizi ziyaret ederek hem projelerimizi anlattık  hem duasını aldık rabbim bu aziz Türk milletini ezansız bayraksız vatansız bırakmasın’’dedi.

Gökçek evine ziyarete gelen Tekinay’a 23 yıl önce olayın yaşandığı anını anlattı. O dönemde Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde polis memuru olarak görev yapan Gökçek, pusuda omur iliğine mermi alarak ağır yaralanması neticesinde hastanede tedavi gördü. Gökçek, 23 yıl önce gazi olduktan sonra memleketi Kırıkkale’ye yerleşti. Diyarbakır’da Sezai Karakoç Bulvarı’nda pusuya düşürüldüklerini ifade eden gazi Gökçek, Tekinay’a teröristlerce kendilerine ateş açıldığını belirtti.

İlginizi Çekebilir

VALİ TEKBIYIKOĞLU HUBUBAT HASATINI BAŞLATTI

İlginizi Çekebilir

Kavlak için 7 yemeği verildi

İlginizi Çekebilir

5 VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETTİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

32763

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#