• Dolar
    32.223
  • Euro
    34.933
  • Ç.Altın
    4.041
  • Altın
    2.444
KIRIKKALE
19°

Tekin, aday adaylığını açıkladı

Bayrak Gazetemiz köşe yazarı Makine Mühendisi Murat Tekin, Saadet Partisi (SP) Kırıkkale Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.


SORUNLAR ORTADA

2024 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimleri yaklaştıkça Belediye Başkan aday adayları başvuruları hız kazanıyor. Bu kapsamda, Makine Mühendisi Murat Tekin, Saardet Partisinden Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Kırıkkale'nin yaşanabilir bir şehir haline getirmek istediklerini belirten Tekin, “Kırıkkale'nin sorunları ortada. Ta evveliyattan itibaren gelen bir sorunları var. Bu kol sorunlarımızı el birliğinde çözeceğiz ve bu el birliğini yaparken de asla ve asla Belediye başkanıyım, benim dediğim olur şeklinde bir düşüncemiz olmayacak. İlk yapacağım iş, buradan diğer partilere de bir mesajım olsun. Belediyenin en yetkili organı belediye meclisidir ve belediye meclis üyeleridir. Hangi partiden seçilmiş olursa olsun bir belediye meclis üyesi kırık en değerli yönetim organının başında gelir. Biz belediye başkanlığını kazandığımız zaman Allah nasip ederse belediye meclis üyelerine asla ayırmayacağız. Şu partiden bu partiden kazanmış, şu partiden bu partinin üyesi diye asla ayırmayacağız. Bunlarla beraber elbette vereceğiz. Ve belediye meclis üyeleriyle beraber biz Belediyeyi ve Kırıkkale'yi yöneteceğiz” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Huzur Köy’de uyuşturucu tedavisi gören genç: "Tek el ile yaptığım işi iki el ile zor yapıyordum"

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu, göreve yeni başlayan kaymakamları kabul etti

İlginizi Çekebilir

Düştüğü çukurda sıkışan yavru köpeği itfaiye ekipleri kurtardı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

74046

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#