• Dolar
    32.267
  • Euro
    34.732
  • Ç.Altın
    3.986
  • Altın
    2.403
KIRIKKALE
25°
02:43

İkindi'ye Kalan Süre

TEKBIYIKOĞLU HER FIRSATTA ŞEHİT AİLELERİYLE BİRLİKTE OLUYOR

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu ve protokolle birlikte 2 şehitin anne ve Babasını ziyaret ederek Vatan için çan verenlerin her zaman yanlarında olduğunu ve yanlız kalmayaçaklarını devletin her zaman onlarla oldugunu açılarını paylaştıklarını gösterdiler


Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, beraberinde Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğg. Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Barış Cücen. İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Akkuş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rukiye Eryılmaz ve İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar ile birlikte şehit ailelerini ziyaret etti.

Bilecik İlinde vatani görevini yaparken ani rahatsızlanması sonucu 21.12.2006 tarihinde hayatını kaybeden Şehit Piyade Er Akın Ergün’ün kıymetli ailesi ile Mardin İli Nusaybin İlçesinde vatani görevini yapmakta iken 11.11.1994 tarihinde Kısıtlı Mevkii’nde Terör Örgütleriyle girmiş olduğu çatışmada şehit olan Şehit J.Kom.Onb.Mehmet Işıklı'nın kıymetli ailesini ziyaret etti. Ziyaretlerinde şehitlerimizin bizlere emaneti olan göz nuru ailelerimizin bireyleri ile yakından ilgilenen Vali Tekbıyıkoğlu, şehit ailelerimizin her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

İlginizi Çekebilir

Bildik’le Enine Boyuna Sulakyurt

İlginizi Çekebilir

Kesinleşmiş cezası bulunan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’deki eğitim-öğretimi konuştular

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53028

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#