• Dolar
    32.527
  • Euro
    34.799
  • Ç.Altın
    4.086
  • Altın
    2.433
KIRIKKALE
26°
00:34

Akşam'a Kalan Süre

TEKBIYIKOĞLU DELİCE'DE BETON YOLU İNCELEDİ

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Delice İlçesine bağlı; İmirli, Sahçalı, Gözükızıllı, Meşeyayla, Hamisbeyli Çatallı grup köy yolunda incelemelerde bulundu.


Geçen  yıl yapılan 18.5 kilometre uzunluğundaki beton yolda incelemede bulunan Vali Tekbıyıkoğlu, incelemenin ardından Hamisbeyli Çatallı köyüne geçerek burada vatandaşlar ile bir araya geldi. Yolların kaliteli olduğunu ve keyifli bir yolculuk yaşadıklarını dile getirdi. Ziyarette bulundukları köylerde vatandaşların kendilerini güler yüzle karşıladıklarını ve bu durumdan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Tekbıyıkoğlu, beton yol yapımı bu yılda  150 km yapımı gerçekleştirmek için tüm imkanlarımızı sefeber ettik ,lk etapta  gurup  yolları ve devamında köy  yollarınıda beton yol yaparak hernyıl yol yapım çalışmalarını ortadan kaldıracagız' dedi 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Köylerine yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar ise emeği geçenlere teşekkür etti. Vali Tekbıyıkoğlu, daha sonra Hamisbeyli Çatallı Köyü’nde bulunan ve restorasyon çalışmaları devam eden camide incelemelerde bulunmasının ardından vatandaşlarla birlikte Cuma Namazını eda etti.Yapılan yol denetimlerinde Delice Kaymakamı Muhammed Burak Akköz, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan ve ilgili birim müdürleri hazır bulundu.

İlginizi Çekebilir

Çiftçi perişan: Sattığı ürün mazot ve gübreyi karşılamıyor

İlginizi Çekebilir

KUMAR BASKINI *ÇEK BABA ÇEK"

İlginizi Çekebilir

Ahilik pilavı dağıtıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

10824

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#