• Dolar
    32.385
  • Euro
    34.813
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.395
KIRIKKALE
19°
05:57

Öğleye kalan Süre

KIRIKKALE’NİN ABİSİ ÜMİT SULUHAN UMRE’DE

Dünya’da ve Türkiye’de Yaşayan Kırıkkale’lier Yardım Platformu Başkanı yetim öksüz ihtiyaç sahibi ailelerin abisi Ümit Suluhan Umre’ye gitti.


Binlerde yetim öksüz ve ihtiyaç sahiplerine yardıma koşan platform başkanı Ümit Suluhan Umre ziyaretinde videolar ve canlı yayınlarla Kabe’den Peygamber efendimize selam gönderiyor. Son peygamber Hazreti Muhammed'e ilk vahyin ulaştırıldığı Nur Dağı'nın (Cebel-i Nur) zirvesindeki Hira Mağarası,nda sabah namazı kılan Suluhan’ın ziyaret ettiği yerlerden biri.

Kutsal topraklara ziyaretlerini gerçekleştirmek isteyenler önce Hz. Muhammed’i(sallallahu aleyhi ve sellem)selamlamak için Medine’de bulunan Mescid-i Nebevi’ye gidiyor. Umreciler, Medine’de bulunan Kuba ve Kıbleteyn Mescitleri başta olmak üzere Uhud ve Hendek savaşlarının yapıldığı yerleri de ziyaret ediyorlar. Ardından Mekke’ye giden Müslümanlar Mescid-i Haram’da bulunan Kabe-i Muazzama’yı da ziyaret ederek tavaf ediyor. Dünyanın çeşitli ülkelerinde gelen binlerce Müslüman tavafın yanı sıra namaz kılıp Kur’an-ı Kerim okuyor, dualar ediyor. Daha sonra Safa ve Merve tepeleri arasında Say yapan umreciler umresini tamamlamış oluyor.Bizde nerde yetim öksüz ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin duaları ile Umre ziyaretimizi yapıyoruz’dedi.

İlginizi Çekebilir

Motorine gelen zamlardan sonra indirim müjdesi!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de Yoğun Sis Ulaşımı Olumsuz Etkiledi

İlginizi Çekebilir

Çakmaklı ‘’Keskin’de sıkıntılar bitecek’’

Haber Yorumları

Yorum Yaz

93648

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#