• Dolar
    32.276
  • Euro
    34.776
  • Ç.Altın
    3.993
  • Altın
    2.400
KIRIKKALE
23°
00:15

Akşam'a Kalan Süre

Tarımsal destekleme ödemeleri bugün yatacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bugün itibariyle çiftçilere yönelik toplamda 4 milyar 435 milyon lira değerinde tarımsal destekleme ödemelerinin yapılacağını açıkladı.


Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bugün çiftçilere 4 milyar 435 milyon liralık tarımsal destek ödemelerinin yatırılacağını duyurdu.

YUMAKLI, BEREKETLİ VE VERİMLİ BİR SEZON GEÇİRMESİNİ DİLİYORUM

Bakan Yumaklı, çiftçilere verilen desteğin sürdüğünü belirterek, "Toplamda 4 milyar 435 milyon 821 bin TL tutarındaki tarımsal destekleri çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Bu desteklerle birlikte üreticilerimizin bereketli ve verimli bir sezon geçirmesini diliyorum." dedi.

DİĞER DESTEKLER İSE TAMAMIYLA 26 NİSAN'DA ÇİFTÇİLERİN HESAPLARINA YATIRILACAK

Yapılan açıklamaya göre, destek ödemeleri içerisinde 3 milyar 344 milyon lirası Buzağı Desteği, 1 milyar 11 milyon lirası Çiğ Süt Desteği, 32 milyon lirası Lisanslı Depoculuk Desteği, 29 milyon 216 bin lirası Hayvan Gen Kaynakları Desteği, 10 milyon 432 bin lirası Sertifikalı Tohum Üretim Desteği ve 9 milyon 320 bin lirası Düve Alım Desteği bulunuyor. Bu ödemeler kapsamında, Buzağı Desteği alacaklarının TC kimlik numaralarının son hanelerine göre farklı tarihlerde ödemeler gerçekleşecek. Süt Desteği ödemeleri ise farklı hane sonlarına göre ayrı tarihlerde yapılacak. Diğer destekler ise tamamıyla 26 Nisan'da çiftçilerin hesaplarına yatırılacak.

İlginizi Çekebilir

3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

İlginizi Çekebilir

Hangi makamı kullanıyorsun.

İlginizi Çekebilir

Akbal’dan Kırıkkalelilere çağrı! “Takımımıza sahip çıkalım!”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

97828

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#