• Dolar
    32.262
  • Euro
    34.844
  • Ç.Altın
    4.009
  • Altın
    2.434
KIRIKKALE
21°
00:13

Öğleye kalan Süre

HALI YIKAMACILAR YIL SONU DEĞERLENDİRMESİ YAPTI

Halı yıkama esnafı yıl sonu değerlendirme toplantısı yaptı.


Kırıkkale Halı Temizleme Sanayici ve İş Adamları Derneği halı  yıkama ücretlerine yönelik sektörel istişare toplantısı düzenledi. 2023 yılında halı sektöründe halı yıkamacı esnafının birlik beraberlik tanışma ve kaynaşma adına bir araya geldiğini ifade etti.

Dernek başkanı Eser Gedik ‘’Derneğin 2024 yılında daha aktif çalışacağını vurguladı. toplantıda kalite standartlarının korunması ve yükseltilmesi buna bağlı olarak müşterilerine daha iyi hizmet vermek adına görüşme yapıldığını kaybetti gelişmeler insan kaynakları sorunları 2023 yılı ihracat rakamlarının değerlendirildiği istişare toplantısında başkan Gedik 2024 yılı kimin hizmet sektöründe işlerin artarak devam etmesini beklediklerini söyleyerek sektörel yeniliklerin sağlanması için gerekli her türlü çalışmanın yapılacağını da kaybetti halı yıkama esnafının seri toplantılar düzenlemesi karara bağlandı.

Düzenlenen toplantıda birlik ve beraberlik örneği sergilendi kentte halı yıkama sektöründeki işletmeciler bir araya gelerek Kırıkkale halı temizleme sanayici ve iş adamları derneği çatısı altında birleşti dernek başkanlığına getirilen Eser Gedik amaçlarının halı yıkamacı esnafı arasında birlik ve beraberliği sağlamak olduğuna dikkat çekti. Başkan Gedik tek ses olarak sektörün sorunlarına çözüm arayacaklarını söyledi yemekli toplantıya Ankara Anhayder Derneği Başkanı Ömer Arısoy ve yönetimi katılım sağladı ve çok yönlü istişarelerde bulunurdu.

İlginizi Çekebilir

26 ilde Ak Parti adayları açıklandı

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu, 112Acil Çağrı Merkezi personeliyle sahur yaptı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de buzlanmaya karşı tuz döküldü

Haber Yorumları

Yorum Yaz

32702

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#