• Dolar
    32.474
  • Euro
    34.849
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.427
KIRIKKALE
25°
03:42

Öğleye kalan Süre

Sungur’dan Kırıkkalegücü’ne büyük destek

AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Sungur, Kırıkkalegücü Futbol Kulübü’ne maddi destekte bulundu. Sungur, “Kırıkkalegücü hepimizin takımı, her zaman destekçisi olacağız” dedi.


2 dönem Yahşihan Belediye Başkanlığı yapan, AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Sungur, Kırıkkalegücü’nde büyük destekte bulundu. Spor sevgisi ile bilinen Sungur, Kırıkkalegücü’nün daha iyi yerlere gelebilmesi ve kentimizi daha iyi temsil etmesi adına takıma maddi yardım yaptı. Kırıkkalegücü Futbol Kulübü’nün bu şehrin takımı olduğunu belirten Sungur, “Her daim takımımızın yanında olacağız” dedi.Kırıkkalegücü Futbol Kulüp Başkanı Şeref Akbal ise yaptığı yardımlar için Ahmet Sungur’a teşekkür etti. Bu yardımın takıma büyük bir katkı sağlayacağını dile getiren Akbal, tüm Kırıkkaleli iş insanlarından ve siyasetçilerden aynı duyarlılığı beklediğini belirtti.

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu: ’Türkiye Bisiklet Şampiyonası şehrin tanıtımına katkı sunacak’

İlginizi Çekebilir

Güleç Pazar Esnafının Sorunlarını Dinledi

İlginizi Çekebilir

43 ilin geçiş güzergahında kar yağışı başladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

45973

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#