• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
01:22

İkindi'ye Kalan Süre

Sulakyurt’ta Teravihe gel, bayramlık ayakkabıyı kap

Sulakyurt İlçe Müftülüğü, Ramazan ayının manevi atmosferini anlamlı bir kampanyayla taçlandırıyor.


 "Teravihe Gel, Bayramlık Ayakkabını Al" isimli kampanya kapsamında, 20 gün boyunca teravih namazına gelen tüm gençlere bayramlık ayakkabı hediye edilecek.

NAMAZA TEŞVİK FARKINDALIĞI

Sulakyurt İlçe Müftülüğü konuyla ilgili, "Ramazan ayının maneviyatını paylaşmak ve gençlerimizi teravih namazına teşvik etmek için 'Teravihe Gel, Bayramlık Ayakkabını Al' kampanyasını başlattık. Bu kampanyayla hem gençlerimizi sevindirmeyi hem de Ramazan'ın bereketini paylaşmayı amaçlıyoruz” açıklamasına yer verdi.

RAMAZAN SEVİNCİNİ YAŞIYORLAR

Kampanya, Sulakyurt'ta büyük ilgi gördü. Gençler, kampanyadan dolayı İlçe Müftülüğüne teşekkür etti. Bu kampanya, Ramazan ayının maneviyatını paylaşmak ve gençleri teravih namazına teşvik etmek için önemli bir adım. Kampanya sayesinde, maddi durumu yetersiz olan gençler de bayramlık ayakkabı sahibi olabilecek ve Ramazan'ın sevincini daha derinden hissedebilecekler. Kampanya, Ramazan ayı boyunca devam edecek. Her gün 20 teravih namazına gelen gence bayramlık ayakkabı hediye edilecek. Ayakkabılar, camilerin girişinde bulunan stantlardan teslim alınabilecek.

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’ye 3 bin 500 kişilik spor salonu yapılıyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de 29 Ekim coşkuyla kutlandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

25688

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#