• Dolar
    32.504
  • Euro
    34.783
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.496
KIRIKKALE
24°
08:18

Öğleye kalan Süre

BÜROKRASİ DE DEĞİŞİM RÜZGARI

Kırıkkale bürokrasinde bu ay içinde ciddi değişikliklerin olacağı konuşuluyor.


Kültür veririm İl Müdürünün değişimiyle başlayan bürokraside bu ay içinde çiddi değişikliklerin olacağı her yerde konuşulurken Siyasi çevrelerde de dillenmeye başladı. Kırıkkale bürokrasisinde bazı il müdürlerin değişeceği Kırıkkale de gündem oldu.

Bulundukları görevleri yeterince işlevlik kazandıramadıkları ve yatırım ve projeler geliştiremedikleri konuşulan müdürlerin değişimiyle hizmet anlamında Kırıkkale de bir canlılığın kazanacağı ifade ediliyor. Konuyla ilgili olarak Ak Parti yetkililerin açıklama yapmaya yanaşmazken siyasi olarak bu işin içinde olmadıklarını devletin ve bakanlıkların böyle bir tasarrufta bulunacaklarsa da makamlara aittir demekle yetindiler.

Bazı il müdürlüklerinde de çeşitli zamanlarda yapılan soruşturma ve şikayete dayalı incelemelerin bürokrasi değişiminde etkili olduğu da ifade ediliyor. Bazı gizli soruşturmalarında olduğu konuşulurken birkaç konu hakkında da soruşturma izninin alınması beklendiği ifade ediliyor.

İlginizi Çekebilir

Çullulu vatandaşlardan, Ulusoy’a tam destek

İlginizi Çekebilir

İŞKUR Kırıkkale'de 400 işçi alacak

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de müstakil evde yangın paniği

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79525

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#