• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
00:17

Öğleye kalan Süre

Sulakyurt’da öğrencilere trafik eğitimi

Sulakyurt İlçe Polis merkezi tarafından İlkokul öğrencilerinin trafik konusundaki farkındalığının geliştirilmesi amacıyla başlatılan proje kapsamında çocuklara eğitim verildi.


İlkokul öğrencilerinin trafik konusundaki farkındalığının geliştirilmesi amacıyla başlatılan proje kapsamında hazırlanan kampanyada çocuklara eğitim verildi. Ömer Halis Demir spor salonunda ilk öğretim öğrencilerine verilen polis üniformalı palyaçolu eğitimde trafik polisleri uygulamalı eğitim verdi. Renkli görüntülerin oluştuğu eğitim programında minikler palyaço ‘ya soru yağmuruna tuttular. Öğrenciler merak ettikleri sorularını polis amcalarına sordular ve aldıkları cevaplar sonrası alkışlayarak karşılık verdiler.
Sulakyurt’da  tüm okullarda trafik eğitiminin devam edeceğini söyleyen trafik eğitmenleri, öğrencileri daha bilinçli bireyler yapmak için her okulda dersleri uygulamalı olarak yaptıkları ifade ettiler.

Düzenlenen programa trafik polislerinin yanı sıra Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik katıldı.

İlginizi Çekebilir

Yasaklar başlıyor

İlginizi Çekebilir

"EN İYİ HİZMETLERİ YAPMAK İÇİN BU GÖREVE TALİP OLDUM"

İlginizi Çekebilir

Kuzucu: “Millet en ağır sorunlarıyla yaşıyor”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42433

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#