• Dolar
    32.501
  • Euro
    34.931
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.419
KIRIKKALE
22°
04:16

İmsak'a Kalan Süre

Suç Örgütü Üyesi Kırıkkale'de Yakalandı.

Kırıkkale’de 57 yıl hapis cezası ve yaklaşık 1 milyon 200 bin idari para cezası bulunan firari hükümlü, kaçış penceresi yaptığı evinde yakalandı.


Kırıkkale il Jandarma Keskin İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar neticesinde, Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık, Suç İşlemek Amacıyla Kurulan Örgüte Üye Olma, Resmi Belgede Sahtecilik, Dolandırıcılık ve Bilişim Sistemleri Banka Veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık suçlarından 57 yıl 11 ay hapis cezası ve yaklaşık 1 milyon 200 bin TL adli para cezası bulunan M.P.’nin(44) Keskin ilçesine bağlı Üçevler Köyündeki ikametinde saklandığını tespit etti. İkamete yapılan operasyonda yakalanan M.P., sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Keskin T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi. Ayrıca, evde yapılan aramada, M.P.’nin kaçış penceresi yaptırdığı tespit edildi.

İlginizi Çekebilir

Dinamit yüklü kamyonda yangın

İlginizi Çekebilir

Zamlar cep yakıyor..! Benzine yine zam

İlginizi Çekebilir

Depo Komutanlığı inşaatında sona yaklaşıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

34129

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#