• Dolar
    32.269
  • Euro
    34.833
  • Ç.Altın
    3.990
  • Altın
    2.411
KIRIKKALE
19°
00:11

İkindi'ye Kalan Süre

Sokak köpekleri üniversite öğrencisine saldırdı!

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde sokak köpekler üniversite öğrencisine saldırdı. Korku dolu anlar yaşayan öğrenci bu anları kayıt altına aldı. Köpekler öğrenciyi elinden ısırdı.


Bahşılı Kırıkkale Üniversitesi Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda, eğitim gören öğrenci E.T sabah saatlerinde okula giderken başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

Olayı ufak yaralanmalar ile atlatan öğrenci gazetemize açıklamalarda bulundu. Okul yolunu kullanmak zorunda olduğunu belirten öğrenci E.T yetkililere seslenerek bu konuda çözüm istedi. "Ben Fatma Şenses de okuyorum, 11:45 de okula giderken Osmanlı Kasrı'nın orada başıboş 5-6 köpek bi anda üstüme doğru koşmaya başladılar ben hemen tele çıkmaya çalıştım. Çıkarken düştüm köpek elimi tuttu hemen çektim ama dişini geçirmişti. Daha sonra tellere çıktım etrafımda dolaştılar. Üniversitenin ringleri gelip gitmiyor biz bir iki kişi için gelemeyiz diyorlar. Her gün böyle olaylar yaşıyoruz biz. okulun etrafı barınak gibi her yerde köpek var, köpek yavrusu çok fazla. birbirlerine bile saldırıyorlar. Ben bugün ucuz atlatmış olabilirim ama yarın başka birisi ya da daha küçük yaşta bi çocuk daha kötü olabilir" dedi.

Ayrıca öğrenci E.T Köpeklerde her ne kadar kuduz belirtisi olmasa da bu riski taşıyabildiklerini, insan hayatının bu kadar ucuz olmadığını vurguladı.

İlginizi Çekebilir

Yüzde 75 hibeyle 500 ton tohum dağıtıldı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de 2 zehir taciri tutuklandı!

İlginizi Çekebilir

Yaşlı çiftin öğrenme azmi, görenleri hayran bırakıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

77672

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#