• Dolar
    32.373
  • Euro
    34.819
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.441
KIRIKKALE
25°
01:22

Yatsı'ya Kalan Süre

Silahtan çıkan ses Kaybedilen bir nefes

Kırıkkale´de özellikle düğünlerde ölüm ve yaralanmalara yol açan 'maganda kurşunlarının' engellenmesi amacıyla hayata geçirilen 'Silahtan çıkan ses, kaybedilen bir nefes' kampanyası bu yılda devam ediyor.


Valilik koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü ve Kırıkkale Üniversitesince (KKÜ) hazırlanan kampanyaya, Kırıkkale Belediyesi, İl Jandarma Komutanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü de destek veriyor. 2022 yılında Kırıkkale Üniversitesi’nde yapılan toplantı ile tanıtılan kampanya bu yılda devam edecek. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kentin en işlek caddelerine brandalar asılırken, işlek caddelerin bazılarının broşürler dağıtılıyor.

Proje kapsamında emniyet müdürlüğüne düğün başvurusuna giden düğün sahipleri, toplum destekli polisler tarafından bilgilendirilerek, düğünlerde silah atılmaması konusunda uyarılarda bulunuyor. Polisler aynı zamanda düğünlerde sahneye çıkan sanatçı ve müzisyenler de düğünlerde silah atılmaması için düğünlerde sürekli anons yapılması ve vatandaşların sürekli uyarılması konusunda bilgilendirme yapıyor. Emniyet müdürlüğü ise, her düğüne bir polis görevlendiriyor. 

İlginizi Çekebilir

Oy sayımında iftar molası olmayacak

İlginizi Çekebilir

Bayramları kabusa döndü

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale dahil Doktorlar yarın iş bırakıyor!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

57934

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#