• Dolar
    32.223
  • Euro
    34.933
  • Ç.Altın
    4.041
  • Altın
    2.444
KIRIKKALE
23°
06:28

Öğleye kalan Süre

Avşa Adası Hakkında, Nerede, Ne Zaman Gidilir?

Avşa Adası hakkında, nasıl bir yer, nerede, nerede kalınır, ne zaman gidilir sorusunun cevabını birçok turist merak ediyor. Bu şirin ada, Balıkesir’dedir. Marmara Adalar ilçesine bağlıdır. Mahalle konumundadır.


Avşa'ya sadece deniz yoluyla ulaşım sağlanır. Bakınız; Avşa Adası feribot seferleri

Nerede diye merak edenler bu şirin adanın Balıkesir’de olduğunu öğrenmektedir. Peki adada nerede kalınır? Cevap, tatil dairenizin veya evinizin tam konumu ve kalış tarihleriniz gibi birçok faktöre bağlı olarak değişecektir. Şu bilgilerden haberdar olarak gezinizi planlamanızı tavsiye ederiz.

  • İstanbul ve Balıkesir’den Avşa’ya deniz yoluyla ulaşım sağlayabilirsiniz.
  • Kalacağınız yeri önceden arayıp yer ayırtmanız gerekir. Yaz aylarında çok kalabalık olduğundan yer sorunu olabilir.
  • Adada 4 mevsim yaşayan çok az insan vardır. Bu yüzden kış aylarında sıkılabilirsiniz.
  • Kalabalık bir yaz tatiline hazırsanız bu adayı tercih edebilirsiniz.

Avşa Hakkında

Avşa Adası hakkında araştırma yapıyorsanız Balıkesir’e bağlı adalardan biri olduğunu söyleyelim.. Marmara adası ve Avşa Marmara bölgesinin en popüler adalarından ikisidir. 3150 kişilik nüfusu vardır ve yaz aylarında bu sayı yüz binlere çıkmaktadır. Aktif bir gece hayatı olduğundan disko ve barları çok yoğundur. Bu bölgeyi ziyaret etmek istediğinizde son derece önemli olan sezonu kollamanız önemlidir. Aksi halde yüksek doluluk oranı nedeniyle açıkta kalabilirsiniz. Avşa Adası nasıl bir yer diye merak ediyorsanız linki ziyaret edebilirsiniz.

Avşa Adası'nda Nerede Kalınır?

Televizyon, banyo ve yatak odalarının bulunduğu geleneksel yaşam alanına ek olarak, Avşa'da kiralık yazlıklar size tam donanımlı bir mutfak, teras, çamaşırhane hizmeti veya çamaşır makinesi ve kurutma makinesi gibi birçok pratik olanak ve bahçe gibi diğer indirimler sunar. Dünyanın öbür ucunda bile ev konforunun tadını çıkarmaya gelen biriyseniz bu imkanları değerlendirin.

Sahilde ev, kasabada daire, şirin dağ evi veya sessiz villa, tatil kiralama, tüm beklentilerinizi karşılayacak çok çeşitli ayarlar sunar. Avşa’da yazlık kiralamak, aynı zamanda daha fazla alan ve daha fazla özerklikten yararlanmanın garantisidir. Bir grup arkadaşınızla veya küçük ailenizle özgürce seyahat etmeye yetecek kadar!

Avşa’ya Ne Zaman Gidilir?

Avşa'ya yelken açmak için Mayıs ve Eylül arasındaki ayları tercih edebilirsiniz. Son derece keyifli zaman geçirmenizi sağlayacak ablan bu tatil, küçük ve kalabalık bir adayı keşfetmenizi sağlayacaktır. Ulaşım deniz yoluyla olacağından önceden biletlerinizi almanızda yarar olacaktır.

İlginizi Çekebilir

Vantilatöre büyük ilgi

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu vatandaşlara aşure ikram etti

İlginizi Çekebilir

KAÇAK AV'A GEÇİŞ YOK

Haber Yorumları

Yorum Yaz

44148

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#