• Dolar
    32.525
  • Euro
    34.900
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.431
KIRIKKALE
25°
06:11

Öğleye kalan Süre

ŞEHİT HAKAN YORULMAZ SPOR LİSESİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

2017 yılında Batman'ın Kozluk ilçesinde mesleğinin ilk yılında şehit edilen Müzik Öğretmeni Aybüke YALÇIN anısına yapılan filme, spor lisesinden yoğun bir katılım sağlandı.


Çok sayıda öğrenci ve öğretmen filmden oldukça etkilendiler. Öğretmenin önem ve değerine, vatan ve millet sevgisine vurgu yapılan filmde öğrenciler duygu dolu anlar yaşadılar.Şehit Hakan Yorulmaz Spor Lisesi öğretmenlerinden Leyla Doğan’’En güzel mertebe ile gitti bu dünyadan ama hayatının baharındaydı. Yapmak istediği çok şey vardı. Çok planı vardı. Çok sesli korolarda görev alıyordu. İhtiyaç sahibi çocuklara kışlık bot ve mont alabilmek için bir hayır konseri yapıyordu. Anne ve babası olmayan çocuklar için bir hayır konseri verme adına planları vardı. Çok güzel bir projeydi ve bunun yanı sıra birçok proje daha yapmak istedi. Yaptıkları maalesef ömrü kadar oldu. Çünkü onun yeri dolmayacaktı." diye konuştu.

 Kozluk'ta ilk görev yaptığı okulda 6 yıl önce karne dağıttıktan sonra evine dönerken, dönemin Belediye Başkanı Veysi Işık'ın aracına teröristlerce açılan ateş sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Aybüke öğretmen Şehit Hakan Yorulmaz Spor Lisesi unutulmadı.

İlginizi Çekebilir

Keskin yolunda şarampole uçtu

İlginizi Çekebilir

ÇATI USTASI CANINI HİÇE SAYYOR

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Ceylan oldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

22193

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#