• Dolar
    32.269
  • Euro
    34.733
  • Ç.Altın
    3.993
  • Altın
    2.402
KIRIKKALE
23°

Seçilirse Kurtuluş Mahallesine kadın eli değecek.

Kent merkezinde bulunan Kurtuluş Mahallesinde yıllardır ikamet eden Lise mezunu Leyla Bayrakçı kadınların her alanda aktif bir şekilde görev almalarını istediği için muhtar adayı olduğunu söyledi.


Yıllardır Kurtuluş Mahallesinde ikamet ettiğini belirten muhtar adayı Bayrakçı“Kadınların aldığı görevleri başarıyla yerine getiren, tuttuğunu koparan kişiliğe sahip olduğunu düşünüyorum. Ben de mahallemi çok seviyorum. Bir kadın olarak mahallemi güzelleştirmek istiyorum. Projelerimiz var, biz onları halkımızla paylaşıyoruz. Her gün yüz yüze baktığımız insanlar, esnafımız biz birbirimizi tanıyoruz, onların düşüncelerini alıyorum. Adaylık konusundaki yaklaşımları çok olumlu, birlikte çok güzel hizmetler alacağımızı düşünüyorum” dedi.

Mahalle sakinlerinden Muhtarlığı kendi evleri, kendisini de bir evlatları, kız kardeşleri görmelerini isteyen Bayrakçı “  Çevre temizliği çok önemli, çöplerin düzenli toplanması gerekiyor,Yaklaşık bir aydır mahalleyi geziyor, esnaf ziyaretlerinde bulunuyorum. Onların sıkıntılarını, sorunlarını dinledim. Sorunları çevre kirliliği, kaldırımların yapılması, çöpler” diye konuştu.

Kadının elinin değdiği her yerin güzelleştiğini ifade eden muhtar adayı Bayrakçı şunları söyledi: “Kadının değdiği yerde çiçek açar, biz bu sloganla yola çıktık. Bana bir fırsat vermelerini istiyorum, çünkü mahalledeki farklılığı görmeleri adına. Örnek mahalle yapabilmemiz için fırsat verirlerse mutlu olurum. Mahalle sakinlerimizle sohbet etmek, onların sorunlarını sıkıntılarını çözmek istiyorum. Sorunlar için ilgili makamlara gerekirse on kere gidip, en kısa sürede çözüme kavuşturmak istiyorum. Yardıma ihtiyacı olanlara, yalnız yaşayan kadınlarımızı, çocuklarımızı, hasta ve yaşlı insanlarımızı ziyaret edeceğiz. Sorunlarını tespit edeceğiz, elimizden gelen her türlü yardımı yapacağız, sosyal yardımlardan onları faydalandıracağız. ‘Kurtuluş mahallesi için değişim zamanı’ desteklerinizi bekliyorum. 2024 mahalli idareler seçimlerinde Kurtuluş Mahallesinden muhtar adaylığımı açıklıyor ve bu yarışta ben de varım, diyorum” şeklinde konuştu.   

İlginizi Çekebilir

Tartıştığı kadının üzerine kızgın yağ döktü

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Müftüsü Topal, görevine başladı

İlginizi Çekebilir

Saman yığınına gizlenmiş 1 kilogram esrar ele geçirildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

78121

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#