• Dolar
    32.551
  • Euro
    34.917
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.444
KIRIKKALE
25°
05:9

İmsak'a Kalan Süre

Sigara fiyatlarına yeni zam geldi!

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı Erol Dündar, sigara sektöründe önemli bir gelişmeyi duyurdu.


JTI sigara grubuna yapılan zammın tütün ürünlerinin fiyatlarında değişikliğe yol açacağını belirtti. Detaylar haberimizde.

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, bugün yaptığı açıklama ile JTI sigara grubuna uygulanacak yeni zamları duyurdu. Dündar'ın paylaştığı bilgilere göre, sigara fiyatlarında yaşanacak bu değişiklik, tütün ürünleri tüketenleri etkiliyor.

ZAMLARDAN SİGARA TÜKETİM ALIŞKANLIKLARI ETKİLENİYOR

Yarından itibaren, JTI sigaralarının zamlı fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor. Bu gelişmeler, tütün endüstrisindeki güncel ekonomik değişiklikleri yansıtarak, sigara tüketim alışkanlıklarını etkileyebilir. Detaylar haberimizde.

02 OCAK'TAN İTİBAREN SİGARA FİYATLARINDA ARTIŞ YAŞANACAK

TBYD Başkanı Erol Dündar'ın paylaştığı bilgilere göre, JTI sigara grubuna zam yapıldı. Bu zam, sigara fiyatlarında değişikliğe neden olacak. 02 Ocak'tan itibaren, JTI markasına ait sigaraların fiyatlarında artış yaşanacak. Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, JTI sigaralarının zamlı fiyatlarını duyurdu. Bugünden itibaren, JTI sigaraları zamlı fiyatla satışa sunulacak.

İşte Zamlı Fiyat Listesi.

İlginizi Çekebilir

LPG’ye 2 lira 3 kuruş zam geldi

İlginizi Çekebilir

Hacılar’da muhteşem festival

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de bayram sabahı deprem

Haber Yorumları

Yorum Yaz

81812

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#