• Dolar
    32.438
  • Euro
    34.844
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.418
KIRIKKALE
22°
03:29

İmsak'a Kalan Süre

Sadettin Saran’dan Kırıkkale’ye yatırım

Kırıkkale’ye yeni bir etüt merkezinin kazandırılması için bir süre önce Saran Holding ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalanmıştı.


. Protokolün imzalanmasının ardından Ekim ayında başlayan çalışmanın yıl bitmeden tamamlanacağını açıklayan Kırıkkaleli hayırsever iş insanı Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran sözü yerine getirmiş oldu.

152 ÖĞRENCİ AYRI AYDA DERS ÇALIŞABİLECEK

Kırıkkaleli Hayırsever iş insanı Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ın eğitim ve spor katkısı ülke genelinde ve Kırıkkale özelinde devam ediyor. Aynı anda 152 üniversite hazırlık öğrencisinin ders çalışabileceği etüt merkezi devreye alınıyor. İmza altına alınan protokolle hemşehrimiz Saran, Kırıkkale’de Halk Eğitim Merkezine ait ek binanın teras katına kurulan Etüt Merkezi’nin tamir, tadilat ve onarım işlerini üstlenmişti. Ekim ayı başlayan Etüt Merkezi çalışmaları kısa sürede tamamlandı.

ÇARŞAMBA GÜNÜ AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Yaklaşık 2 aylık süre zarfında tamamlanan Etüt Merkezi 20 Aralık 2023 Çarşamba günü hizmete açılacak. Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ın katılacağı açılış töreni saat. 13.00’da Yenidoğan Mahallesi Bankalar Caddesi Halk eğitim Kurs binasında gerçekleştirilecek. Açılış törenine Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ile birlikte protokol üyelerinin katılması bekleniyor. Hemşehrimiz Saran, Kırıkkale genelinde 5 okul 6 spor salonu yaklaşık 7 bin çocuğu sünnet yaptırılması ve her 23 Nisan da 100 başarılı öğrenciyi İstanbul da misafir ediyor. Saran ayrıca, ülke genelinde de 25 spor salonu yaptırıp Milli eğitim bakanlığına bağışlamıştı.

 

İlginizi Çekebilir

Mehmet Saygılı’dan ‘borç pankartına’ yanıt!

İlginizi Çekebilir

Vatandaşın tercihi küçükbaş

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'yi kahreden ölüm! 27 yaşındaki doktor vefat etti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

40690

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#