• Dolar
    32.383
  • Euro
    34.741
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.430
KIRIKKALE
25°
02:15

Akşam'a Kalan Süre

Pehlivanlı’nın yönetimi haftaya belli oluyor

AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Engin Pehlivanlı’nın yeni yönetimi kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. Pehlivanlı tarafından genel merkeze bildirilen listenin, önümüzdeki hafta netlik kazanması bekleniyor.


YÖNETİM LİSTESİ GENEL MERKEZDE 
Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı görevine getirilen Engin Pehlivanlı, yeni dönemde yol yürüyeceği arkadaşlarını belirlemek amacıyla AK Parti Genel Merkezi’ne yaptığı listenin dosyasını sunmuştu. Hem ülke genelinde yaşanılan siyasi hareketlilik hem de TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte süreç biraz yavaş hareket etti.

4 DÖNEMDİR YÖNETİMDE OLANLARDAN YAZDIM 
Konuyla ilgili Gazetekale Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, listenin önümüzdeki hafta onaylanacağını düşündüğünü söyledi. Kamuoyunda konuşulan kendisine yönelik bazı listelerin verildiği sözlerine de açıklık getiren Pehlivanlı, “Kimse bana bir liste vermedi. Ben son 4 dönemdir yönetimde görev almış biriyim. Bu nedenle son 4 dönemdir partide görev alan kişilerin olduğu bir isim listesi hazırladım” dedi. 

BÜTÜN LİSTEMİZDE UYUMLU ARKADAŞIMIZ VAR 
“Şuan genel merkezimizin kararını bekliyoruz. Mesleğimiz gereği çevremizde bulunan mühendis, mimar arkadaşlarımızda var. Yakın çevremizin tavsiye ettiği isimlerden de var. Süreç biraz uzadığı için dedikodular üretilebilir. Fakat sürecin uzaması hem ülke genelindeki siyasi hareketliliğin yoğun olması hem de TBMM’nin tatile girmesi oldu. Önümüzdeki hafta inşallah listenin tarafımıza sunulmasını bekliyoruz. Listemizde birbirinden uyumlu çok arkadaşımız var. Birlik ve beraberlik sergileyecek bir listemiz var. Dayatma ya da zorunlu bir liste yok” dedi.  

İlginizi Çekebilir

Keskin'in yeni başkanı Cönger çalışmalara başladı

İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmetçiklerimizin kanı yerde kalmadı

İlginizi Çekebilir

Şehitlerin isimleri Kırıkkale’de yaşatılacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

40890

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#