• Dolar
    32.371
  • Euro
    34.798
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.393
KIRIKKALE
19°
00:50

Öğleye kalan Süre

Pehlivanlı muhtarları dinliyor

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, mahallelerin can damarı olan muhtarları ziyaret etmeye devam ediyor. Her gün ayrı bir muhtarı ziyaret eden Pehlivanlı, muhtarlarla istişarede bulunup taleplerini dinliyor.


Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, il genelinde muhtarları ziyaret ederek mahallelerin nabzını tutmaya devam ediyor. Günlük olarak farklı mahalle muhtarlarını ziyaret eden Pehlivanlı, muhtarlarla görüşmeler yaparak taleplerini dinliyor.

MUHTARLARI ZİYARETTE BULUNDU

Son ziyaretlerini Selim Özer Mahalle Muhtarı Menduh Erdurucan, Çullu Muhtarı İbrahim Ayten, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bahçelievler Muhtarı Behsat Kürkçü ile Karşıyaka Muhtarı Bekir Özkılıç'a gerçekleştiren Pehlivanlı, muhtarlık binalarında bulunan toplantılarda istişarelerde bulunuyor. Pehlivanlı, ziyaretlerinin bir parçası olarak Selim Özer Mahalle Konağı ve Selim Özer Hürriyet Polis Merkezi'ni de ziyaret etti.

 Pehlivanlı, yaptığı açıklamada, "Değerli muhtarlarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim ve çalışmalarında kolaylıklar dilerim. Ziyaretlerimiz kapsamında ayrıca Selim Özer Mahalle Konağı ile Selim Özer Hürriyet Polis Merkezi'ni ziyaret ettik. Hayırlı işler temennisinde bulunduk" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

’yılbaşı’ denetimi Araçlar tek tek durduruldu

İlginizi Çekebilir

Telefon direğine çarpan otomobil evin bahçesine uçtu: 1 yaralı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de bir vatandaşın aracına yorgun mermi isabet etti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42111

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#