• Dolar
    32.401
  • Euro
    35.027
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.323
KIRIKKALE
21°
05:51

İmsak'a Kalan Süre

Öztürk: "Esnafın yanındayız"

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Av Halil Öztürk, beraberinde parti teşkilatıyla birlikte esnaflara atkı hediye etti. Esnafları iş yerlerinde ziyaret eden Öztürk, “Esnaflarımızın her zaman yanındayız” dedi.


ESNAFLARIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ

TBMM’de sürdürülen çalışmaların yanı sıra Kırıkkale’ye gelerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Milletvekili Av. Halil Öztürk, beraberinde İl Başkanı Murat Abalı, merkez ilçe başkanı Faruk Akbulut, İl Kadın Kolları Başkanı Melike Boran İsmailoğulları ve parti yönetimiyle birlikte esnaf gezisi düzenledi. Esnafların sorun ve taleplerini dinleyen Öztürk, aynı zamanda esnaflara atkı hediye etti.

SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLİYORUZ E

snafların yaşadıkları mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında TBMM’de gereken çaba ve gayreti gösterdiklerini belirten Öztürk, “Her zaman Kırıkkale’ye gelerek vatandaşlarımızın, esnaflarımızın sorun ve taleplerine çözüm bulmanın çaba ve gayreti içerisindeyiz. Teşkilatımızla birlikte bugün esnaflarımıza atkı hediye ediyoruz ve onların bir kez daha yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz” dedi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de Varol, Beraat Kandili dolayısıyla kandil simidi ikram etti

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de korkutan yangın: Mahsur kalan vatandaş camdan atladı

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu'nda kandil mesajı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

97413

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#