• Dolar
    32.455
  • Euro
    34.613
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.387
KIRIKKALE
21°
02:36

İmsak'a Kalan Süre

MYO, çalışmaları değerlendirildi 2024'e odaklandı

Kırıkkale Üniversitesi Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu'nda 2023 yılında yapılan çalışmaları değerlendirmek, 2024 yılı plan ve hedeflerini belirlemek amacıyla 2023 Yılını Değerlendirme ve 2024 Yılı Planlama Toplantısı yapıldı.


Fatma Şenses Sosyal Bilimler MYO'da 2023 Yılını Değerlendirme ve 2024 Yılı Planlama Toplantısı ve Genişletilmiş Akademik Kurul Toplantısı yapıldı.

Toplantıya, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Profesör Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcıları Profesör Dr. Mehmet Başalan, Profesör Dr. Erol Yılmaz ve Profesör Dr. Sedat Aktan, Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Şevket Evci, Fatma Şenses Sosyal Bilimler MYO akademik ve idari personeli katıldı.

BELİRLENEN HEDEF VE PLANLAR HAYATA GEÇİRİLMELİ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Fatma Şenses Sosyal Bilimler MYO Müdürü Öğretim Görevlisi Tuncay Erduran, Fatma Şenses Sosyal Bilimler MYO akademik ve idari personeli ile öğrenci sayıları, bölümler, akademik çalışmalar, fiziki ve teknik imkanlar, bölüm ve öğrenci projeleri, sosyal etkinlikler, gönüllülük faaliyetleri ile 2024 yılı plan ve hedefleri hakkında istatistiki veriler eşliğinde bilgi verdi. 2023 yılında yapmış oldukları özverili çalışmalar dolayısıyla Fatma Şenses Sosyal Bilimler MYO akademik ve idari personeline teşekkür eden Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Şevket Evci, belirlenen hedef ve planların hayata geçirilmesinde, karşılaşılan sorunların aşılmasında her zaman yardıma hazır olduklarını belirterek 2024 yılı çalışmalarında başarılar diledi.

KOLAYCA BİLGİYE ULAŞABİLMELERİ İÇİN KÜTÜPHANEMİZE ÖNEM VERİYORUZ

Rektör Yardımcısı Profesör Dr. Erol Yılmaz yaptığı açıklamada: “Değerli mesai arkadaşlarım, katılımınız ve ev sahipliğiniz için teşekkür ederim. Öğrenci memnuniyetine önem verdiğinizi, öğrenci taleplerine gösterdiğiniz hassasiyetten, öğrencilerimizin akademik, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayan çalışmalarınızdan anlayabiliyoruz. Bizler de öğrenci topluluklarının faaliyetlerine gerekli desteği sağlamaya ve öğrencilerimizin taleplerini dinlemeye, sorunlarını çözmeye her zaman hazırız. Akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin kendilerini akademik ve mesleki açıdan geliştirmeleri, farklı alanlarda kolayca bilgiye ulaşabilmeleri için kütüphanemize ayrı bir önem veriyoruz. Günden güne büyüyen ve güncellenen kütüphane koleksiyonumuz, veri tabanı aboneliklerimizle birlikte yaklaşık 700 bin kitaba 60 bin civarında da dergiye ulaştı. Akreditasyon çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor. İnşaallah bu sene Üniversitemiz adına Kurumsal Akreditasyon Programı’na (KAP) başvuracağız. Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından Mesleki Eğitim Değerlendirme ve Akreditasyon Derneğine (MEDEK) 83 ön lisans programında akreditasyon yetkisi verildi. Meslek yüksekokullarının kalite döngüsüne dahil olmasını sağlayan MEDEK’e "https://medek.org.tr" adresinden başvuru yapılabiliyor. Sizler de MEDEK’in internet sitesinden akreditasyon süreci ile ilgili bütün dokümanları görebilirsiniz. Meslek yüksekokullarımızı da akredite olmuş birimlerimiz arasında görmek isteriz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

"ÖĞRENCİLERİMİZİN 4 PROJESİNİN DESTEĞE LAYIK GÖRÜLMESİ ÜNİVERSİTEMİZ ADINA ÇOK DEĞERLİ"

2023 yılında yapmış oldukları başarılı çalışmalar ve gösterdikleri özveri dolayısıyla Fatma Şenses Sosyal Bilimler MYO akademik ve idari personelini tebrik eden Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Profesör Dr. Ersan Aslan: ‘Yönetim ve birim bazında artılarımızı ve eksilerimizi, geçtiğimiz yıl yapılan çalışmaları ve belirlenen hedeflerin geldiği aşamayı görmek, yeni yılda yapmayı planladığınız çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunmak için her yıl olduğu yeniden bir araya geldik. 2209-A- Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında Fatma Şenses Sosyal Bilimler MYO öğrencilerimizin 4 projesinin desteğe layık görülmesi Üniversitemiz adına çok değerlidir. Emeği geçen hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ederim. Yeter ki üretilen projelerin yenilikçi bir tarafı olsun ve bir sisteme katkı sağlasın. Müfredatımızı, Yakın Geleceğin Büyük Türkiye'sinin hedeflerine uygun şekilde yenileyerek öğrencilerimize yeni ufuklar açmamız, Türkiye Yüzyılı’nın ne anlama geldiğini gençlere anlatmamız ve onlara motivasyon sağlamamız gerekiyor. 2024 yılı çalışmalarınızda başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

2024 YILI PLAN VE HEDEFLERİNİ DEĞERLENDİRİLDİ

Fatma Şenses Sosyal Bilimler MYO’da yapılan çalışmaları, 2024 yılı plan ve hedeflerini değerlendiren Rektör Aslan, Fatma Şenses Sosyal Bilimler MYO’dan akademik çalışma, eğitim-öğretim, proje üretimi, sosyal sorumluluk ve paydaşlarla ilişkiler alanında beklentilerini ve yapmayı planladığı faaliyetleri anlattı. Toplantı, Rektör Ersan Aslan akademik ve idari personelimizin sorularını cevaplaması ve taleplerini dinlemesi ile sona erdi.

İlginizi Çekebilir

Kaza yapan sürücü otomobilini terk ederek kayıplara karıştı

İlginizi Çekebilir

Güvenilir İnstagram Takipçi Satın Alma

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale-Sulakyurt yolunun ikinci etabı başladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

24443

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#