• Dolar
    32.409
  • Euro
    34.819
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.426
KIRIKKALE
25°
07:0

Öğleye kalan Süre

Muhtar Adayı İddialı Projelerle Geliyor

Kaletepe mahallesi muhtar adaylarından Emani Perk, iddialı projeleriyle seçmenlerinden destek bekliyor.


Diğer adayların hepsinin esnaf olduğu mahallede tek fark Emani Perkin emekli olduğu ve hiçbir başka iş yapmaması.“ Kaletepe Mahallesine Hizmet Etmek Amacıyla Yanan Bir Aday “ olduğunu söyleyen Perk, projelerini şu şekilde sıraladı;   Mahallemizin sokaklarını haftalık yıkatarak temiz ve örnek mahalle haline getireceğiz. Mahallemizdeki site başkanları ile aylık düzenli toplantılar düzenleyip sorunları tespit edip en hızlı şekilde çözümler üreteceğiz. Kaletepe mahallesindeki pazar yerinin yazlık düğün salonu olarak ücretsiz hizmete sunacağız. Kaletepe Mahallesinde ikamet eden abilerim, ablalarımdan destek istiyorum.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimine sayılı bir süre kala, adaylar saha çalışmalarını hızlandırdı. Bu adaylardan bir tanesi de Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi Muhtar Adayı Emani Perk oldu. Mahalle sakinleri tarafından sevilen muhtar adayı Perk yılların tercümesi ve heyecanla birlikte güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Kaletepe Mahallesi'ni karış karış gezen, çalınmadık kapı, eli sıkılmadık esnaf bırakmayan Emani Perk, Kaletepe Mahallesi sakinlerinin gönlüne girmeyi başardı.

HALKIMIZIN DAİMA YANINDAYIM

Yürütülen seçim çalışmaları hakkında konuşan Emani Perk, "Kaletepe Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Onların dertlerini dinleyip, sorunlarına çözüm arıyoruz. Muhtar, halk ile yönetim arasındaki en önemli köprülerden biridir. Biz vatandaşlarımızın sesini gerekli yerlere iletmek için varız. İnşallah 31 Mart 2024 tarihinde Kaletepe Mahallemize muhtar olarak seçildiğimiz zaman da, vatandaşımızın tüm istek ve taleplerini gerekli yerlere ileterek, çözüme kavuşturacağız." dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Merkez İlçe’de CEYLAN dönemi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'yi EDS'den kurtaracak proje

İlginizi Çekebilir

TAKLA ATAN OTOBİLDE 1 AĞIR YARALI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

70197

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#