• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°

Aşağı Mahmutlar’da Şehitler Anıtı Açıldı

Nüfus oranına göre en çok Şehit veren il olan Kırıkkale’de Şehitler unutulmuyor.


AÇILIŞI VALİ MAKAS YAPTI

Nüfus oranına göre Türkiye’de en çok Şehit veren il konumunda olan Kırıkkale’de Şehitlere saygı ve sevgi hiç eksilmiyor. Vatan için gözümü yummadan can veren Kahramanların hatıraları büyük bir özenle korunuyor. Kırıkkale’nin Aşağı Mahmutlar Mahallesinde bir araya gelen Aşağı Mahmutlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kendi imkanları ile Şehitler Anıtı inşa ettiler. Şehitler Anıtının açılışına Vali Mehmet Makas’ın yanı sıra Şehit aileleri ve birçok vatandaş katıldı. Vali Mehmet Makas, Aşağımahmutlar Mahallesinde, şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak için Aşağımahmutlar Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yaptırılan Şehitler Anıtı'nın açılışını gerçekleştirdi

ŞEHİTLER UNUTULUNCA ÖLÜRLER

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının akabinde Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam eden programda konuşma yapan Vali Mehmet Makas, kutlu bir görev için bir arada bulunulduğuna değinerek anıtın yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.Makas, şehitlerimizin hiçbir zaman ölmediğini, bayrak, ezan ve Kur'an doğrultusunda yine vazifelerine devam ettiğine değinerek, Şehitlerimizin ancak unutulduğu zaman öleceğini belirtti.

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ

Açılış töreninde bir konuşma yapan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas konuşmasına, “Burada Çanakkale şehitlerimizden Kore şehit ve Gazilerimize, Makine Kimya'da şehadete eren kardeşlerimize kadar bütün şehitlerimizin ismi inşallah ilelebet yaşayacak. Ezan susmayacak, bayrak da inmeyecek. Biz şehitlerimizi ve geçmişimizi unutmayacağız.Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve ailelerine uzun ve sağlıklı ömür diliyorum" dedi. Vali Mehmet Makas’ın konuşmasından sonra anıtın açılış kurdelesi kesildi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale narkotikten büyük operasyon

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de 10 yaşındaki Umut ölü bulundu

İlginizi Çekebilir

10 OCAKTA TEKBIYIKOĞLU GAZETECİLERİ SELFİLEDİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

86808

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#