• Dolar
    32.465
  • Euro
    34.811
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.428
KIRIKKALE
25°
04:28

Öğleye kalan Süre

MHP'NİN ADAYI HARUN ULUSOY OLDU

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, Milliyetçi Hareket Partisinden Kırıkkale Belediye Başkan adayı olarak resmen açıklandı.


GENEL MERKEZ DUYURDU

Kırıkkale siyasetinin önemli isimlerinden, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, Milliyetçi Hareket Partisinin Kırıkkale Belediye Başkan adayı oalrak açıklandı. Belediye Başkan yardımcılığından istifa ederek, Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı olan Harun Ulusoy'un adaylığını MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz resmi olarak duyurdu. MHP Genel Merkezinden yapılan açıklamada 8 İlin, 40 Büyükşehrin ilçesi ve 7 İlçenin Belediye Başkan adayları duyuruldu. Açıklanan iller arasında Kırıkkale'de yer alırken, Kırıkkale adayı olarak Harun Ulusoy'un ismi duyuruldu. Yaklaşık 20 yıllık Belediyecilik tecrübesi olan Harun Ulusoy'un isminin açıklanması Kırıkkale'de kartların yeniden dağıtılmasına sebep olurken, Ak Parti ve MHP'nin Kırıkkale'de ittifak yapmayacaklarıda kesinleşmiş oldu.
ULUSOY'DAN İLK AÇIKLAMA
MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy sosyal medya hesabından açıklama yaparak “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, Bilge Lider Sayın Devlet Bahçeli'nin teveccühü ile Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiş bulunuyorum. Bu teveccühe layık olabilmek, Kırıkkale'mize hak ettiği hizmetleri yapabilmek, şehrimizi üretken belediyecilikle tanıştırmak için canla başla çalışacağız. Bu süreçte ayrılmadan, ayrışmadan, bir ve beraber hareket ederek Allah'ın izniyle mutlu sona ulaşacağız. Üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandilinde açıklanan adaylığımızı inşallah Ramazan ayında seçimi kazanarak taçlandıracağız. Aday adaylığı sürecinde bizlere desteğini esirgemeyen Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Milletvekilimiz ve İl Teşkilatımıza, siz değerli Kırıkkaleli hemşehrilerime şükranlarımı sunarım. Bu mübarek gecede sizlerden dua bekler; Regaib Kandilinizi tebrik ederim.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale için çalışmaya devam edeceğiz

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de bin yıllık İncil ele geçirildi

İlginizi Çekebilir

BALIŞEYH’E BİR KADIN ELİ DEĞSİN

Haber Yorumları

Yorum Yaz

38106

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#