• Dolar
    32.249
  • Euro
    35.164
  • Ç.Altın
    4.040
  • Altın
    2.460
KIRIKKALE
24°
05:20

İmsak'a Kalan Süre

Gazi Eroğlu Aday Aday Adaylığı Tanıtım Toplantısı Düzenledi

CHP Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı Gazi Eroğlu, coşkulu bir kalabalık ile aday adayı tanıtım toplantısı düzenledi.


Kırıkkale'nin tanınan esnaflarından Gazi Eroğlu, Pazar günü CHP Kırıkkale İl Başkanlığı önünde düzenlediği programla CHP'den Kırıkkale Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

 

Parti binası önünde coşkulu kalabalığa seslenerek; "Aday Adaylığı Törenimize Katılımlarıyla Bizleri Onurlandıran ve Katılmak İsteyip te Katılamayan Tüm Dostlarımıza Sonsuz Şükranlarımı Sunarım" diyerek aday adaylığını açıkladı. CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal'da burada yaptığı konuşmada; "Yıllardır Kızılırmak yakınımızdan akmasına rağmen, bırakın içme suyunu çeşmeden su akıtamıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeciliği anlayışıyla Kırıkkale'yi emin ellere teslim edeceğiz." dedi.

Toplantıya CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, CHP Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Pekdoğan ve çok sayıda partili katıldı.

İlginizi Çekebilir

Sokak satıcılarına operasyon 18 kişi yakalandı

İlginizi Çekebilir

KARAYOL’DAN ŞEHİTLERE VEFA

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Kırşehirliler Derneği ’nde bayramlaşma merasimi yapıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

64294

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#