• Dolar
    32.354
  • Euro
    34.777
  • Ç.Altın
    3.959
  • Altın
    2.392
KIRIKKALE
19°
03:6

İkindi'ye Kalan Süre

Memur-Sen başkanından 'kaos' iddiası

Kırıkkale Memur-Sen ve Eğitim-Bir Sen Şube Başkanlı Yasin Pekuz, CHP'ye yönelik bir takım iddialarda bulundu.


Pekuz, "Bunları amacı seçim sonrasında kaos çıkarmak" dedi.

Kırıkkale'de gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimi öncesi, Memur-Sen ve Eğitim-Bir Sen Şube Başkanı Yasin Pekuz ve yönetimi, AK Parti'ye açık desteklerini dile getirdi.

TAVRIIMIZI AÇIK BİR ŞEKİLDE GÖSTERECEĞİZ

Pekuz, buluşma sırasında yaptığı konuşmada, "Biz, haktan, hakikatten, davamızdan ya da tavrımızı açık ve net bir şekilde bu seçimde de inşallah göstereceğiz" ifadelerini kullandı. Ayrıca, yerel seçimlerde CHP'yi eleştirerek, "CHP, Dem Parti, Türkiye İşçi Partisi, TİP, PKK, PYD hepsi, hepsinin bir tek amacı var, AK Parti'ye mümkün olduğu kadar çok AK Parti'nin belediyelerini almak veya kaybettirmek" şeklinde konuştu.

"ÜLKEYİ KAOSA SÜRÜKLEYECEKLER"

Pekuz, ayrıca CHP'nin ve diğer muhalefet partilerinin, AK Parti'ye karşı kurulu bir düzen olduğunu iddia ederek, "AK Partiye kaybettirmek için çalışıyorlar. Bazı şeyleri anlayamıyorum ama MHP'ye değil AK Parti'ye kaybbettirmek için çalışıyorlar. Ne kadar çok belediye kaybettiririz bunun üzerine çalışıyorlar.
Yerel seçimlerden sonra şunu planlıyorlar arkadaşlar. Artık iktidarın meşruiyetini sorgulatacaklar ve artık belediyeler kaybedildi işte diye erken seçim çağrıları atacaklar ve ülkeyi kaosa sürükleyerek yeni anayasa yapılmasını engelleyecekler" şeklinde düşüncelerini paylaştı.

İlginizi Çekebilir

32 bin seçmen sandığa gitmedi!

İlginizi Çekebilir

6 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

İlginizi Çekebilir

MHP’YE Mİ KATILIYOR?

Haber Yorumları

Yorum Yaz

54497

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#