• Dolar
    32.478
  • Euro
    34.812
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.427
KIRIKKALE
25°
04:51

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale Kapulukaya barajında 300 metre hayalet ağ bulundu

Kırıkkale Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Kapulukaya Barajında yaptıkları denetimlerde yaklaşık 300 metre misina ağı ve elektroşok cihazına el koydu.


Kırıkkale Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Kapulukaya Barajında kontrollerine devam ediyor. Bu kapsamda yapılan denetimlerde, yaklaşık 300 metre misina ağı ve elektroşok cihazına el koydu. Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Kırıkkale Merkez Kapulukaya barajında, Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şubesi Teknik personelleri tarafından yapılan kontrol ve denetimlerde, yaklaşık 300 metre misina ağı ve elektroşok cihazına el konulmuştur. Bu denetimler ile su kaynaklarının korunması, doğal yaşamın sürdürülebilirliği ve yasal düzenlemelere uyulmasını sağlamaktadır. İç sularda yaşayan canlı türlerin korunması ve sürdürülebilir balıkçılık uygulamanın devamı için denetimler devam etmektedir” denildi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de karla kapanan 60 köy yolu ulaşıma açıldı

İlginizi Çekebilir

Bakan Yardımcısı Madak, Kırıkkale Huzurköy’de incelemede bulundu

İlginizi Çekebilir

Kafes operasyonunda 150 kişi yakalandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

11068

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#