• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°

KOYUNCU’nun Z RAPORU

Kırıkkale’nin Hacılar Kasabası belediye başkan Mehmet Koyuncu’nın 1 haftalık Z raporunu aldık.


Tekrardan Belediyeye aday olacak oalan Koyuncu Maşallah her yerde çalışmalarını sürdürüyor.

Şimdi isterseniz Koyuncu’nun bir haftalık Z raporunu inceleyelim.

1- Kasabamızdan geçen Konya Kulu karayolunda kavşak olmamasından dolayı vatandaşlarımızın yaşamış olduğu sıkıntıyı çözmek amacıyla yapmış olduğumuz girişimler sonucunda Karayolları ekipleri tarafından kavşak çalışmaları başlamıştır.

 

2-Yakacak odun türünden ihtiyacı olan vatandaşlarımıza odun desteği bizden. Siz isteyin biz getirelim.

 

3- Bahşılı Belediye Başkanı Sn. Recep Zafer Tekin’in kıymetli evladı Muhittin Tekin beyin düğün merasimine katılarak hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

4- Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı'mızı kutluyorum.

 

5- Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Sn. Tekin ÇOLAKOĞLU, Mart ayında yapılacak olan Türkiye Oryantiring Şampiyonası U14 2. Kademe Yarışması için Türkiye Oryantiring Federasyonu İl Temsilcisi Sn. İsmail Yahşi ile birlikte makamımızda bizleri ziyaret etti.

 

6- Kasabamızdan Küreboğazı Köyü ulaşımını sağlayan asfalt yol ağımızın yıl içerisinde doğal nedenler ile yıpranan ve bozulan kısımlarına yama çalışmaları gerçekleştiriyoruz.

 

7- Kırıkkale Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Sn. Orhan İba’nın kıymetli evladı Özhan kardeşimizin düğün merasimine katılarak çiftlerimize bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar diledik.

 

8- Yenigün Gazetesi imtiyaz sahibi Sn. Adem Yılmaz’ın vefat eden annesi için taziye ziyaretinde bulunarak Merhume’ye rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diledik.

 

9- Kırıkkale Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Sayın Mehmet Ali Durmuş beyefendiyi ziyaret ederek hoş sohbette bulunduk.

 

10-İsa Koyuncu’nun kıymetli evladı Makbule’nin yüzük merasimine katıldık. Bu mutlu günlerine şahitlik ederek hayırlı olmasını diledik. Genç çiftlere mutluluklar dilerim.

 

11- Fatma Bağrıaçık’ın kıymetli evlatları Umut Efe ve Eymen Yiğit’in sünnet düğününe katılarak kınalarını yaktık.

 

12- Talat Aydemir’in kıymetli evladı Havvanur’un düğün merasimine katılarak hayırlı olsun dileklerimizi ileterek genç çiftlere mutluluklar diledik.

 

13- Murat Çengel’in kıymetli evladı Beyza’nın bu mutlu gününe eşlik ederek genç çiftlerimize mutluluklar diledik.

 

14- Savaş Tekin’in kıymetli evladı Hatice’nin düğün merasimine katılarak hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.

 

15- Mevlüt Koyuncu’nun Eşi Merhume Zeynep Koyuncu için taziyede bulunduk. Merhume ye rahmet ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diledik.

 

16- Hacılarlı Olmak Ayrıcaklıdır.

Farklı projeler ve etkinliklerimize devam ediyoruz. Hacılarlı bayanları Kırşehir de bulunan Grand Terme Hotel’de hafta sonu keyifli tatil yapmaları amacıyla gerçekleştirdiğimiz yolculuğumuzda ilk kafilemize eşlik ettik.

 

17- Personellerimizden Hasan Güler’in kıymetli evladı Hüseyin’in düğün merasimine katılarak hayırlı olsun dileklerinde bulunduk.

 

18- Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Merkez İlçe Kongresine katılım sağladık.

Coşku, heyecan, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşen kongrede yeniden başkanlığa seçilen Sn. Faruk Akbulut ve yönetimini tebrik eder, hayırlı olmasını diliyorum.

 

19- Anayollarımızın eksik kalan kısımları ekiplerimiz tarafından eksiksiz yürütülüyor. Asfaltlama çalışmalarımız devam edecektir. Herşey Hacılarımız İçin

 

19- Şehitler Diyarı Kırıkkale’mize yeni atanan Sayın Valimiz Mehmet MAKAS beyefendi Hacılar Kasabamızı ziyaret ederek bizleri onurlandırmıştır. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

 

20- Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Sn. Halil Öztürk beyefendi, Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Sn. Murat Abalı, Milliyetçi Hareket Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Sn. Faruk Akbulut, Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Sn. Oğuzhan Akpınar ve parti yönetimi ile birlikte şirin kasabamız HACILAR’ı ziyaret ettiler. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim.

 

21- Milliyetçi Hareket Partisi Sulakyurt İlçe Kongresine katılım sağladık.

Yeniden seçilen Sn. Mehmet Mert bey ve yönetimini tebrik eder, hayırlı olmasını diliyorum.

 

22- Günümüz şartlarına ve insan sağlığına uygun polietilen borularla yeni su hattının halkımızın hizmetine en kısa sürede sunmak amacıyla çalışmalarımız devam ediyor.

 

23- Milliyetçi Hareket Partisi Çelebi İlçe Kongresine katıldık.

Yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Kılıç ve yönetimini tebrik eder, hayırlı olmasını diliyorum.Çelebi Belediye Başkanı Sn. Yaşar Erdemir’i,

 

24- Vekilimiz Sn. Halil ÖZTÜRK, İl Başkanımız Sn. Murat ABALI, Merkez İlçe Başkanımız Sn. Faruk AKBULUT ve Kıymetli İl, İlçe yöneticilerimizle birlikte ziyaret ettik.

 

25- Karakeçili İlçe Emniyet Amiri Sn. Burhan Kılıç’ı ve polis memuru arkadaşlarımızı,

Vekilimiz Sn. Halil ÖZTÜRK, İl Başkanımız Sn. Murat ABALI, Merkez İlçe Başkanımız Sn. Faruk AKBULUT, Karakeçili Belediye Başkanı Sn. Veysel Aydemir ve Kıymetli İl, İlçe yöneticilerimizle birlikte ziyaret ettik.

 

26- Vekilimiz Sn. Halil ÖZTÜRK, İl Başkanımız Sn. Murat ABALI, Merkez İlçe Başkanımız Sn. Faruk AKBULUT, Karakeçili Belediye Başkanı Sn. Veysel Aydemir ve Kıymetli İl, İlçe yöneticilerimizle birlikte Karakeçili Kaymakamı Sn. Ali Can Uludağ beyefendiyi ziyaret ettik.Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

 

27- Milliyetçi Hareket Partisi Karakeçili İlçe Kongresine katılım gösterdik.

Yeniden başkanlığa seçilen Sn. Abdullah Akdeniz ve yönetimini tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.

 

28-Delice İlçe kongremizi Deliceli hemşehrilerimizin tevazusu ve ilgisiyle gerçekleştirdik.

Yeniden başkanlığa seçilen Sn. Duran Ekici ve yönetimine hayırlı olsun.

 

 

28- Şehitler Diyarı Kırıkkale’mize yeni atanan Kıymetli Valimiz Sn. Mehmet MAKAS beyefendiyi makamında Vekilimiz Sn. Halil ÖZTÜRK, İl Başkanımız Sn. Murat ABALI, Merkez İlçe Başkanımız Sn. Faruk AKBULUT, Yahşihan Belediye Başkanı Sn. Osman Türkyılmaz ve Kıymetli İl, İlçe yöneticilerimizle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Şehrimiz hakkında istişare ettik. Görevinde başarılar diledik.

 

29-Yahşihan ilçe kongremizi büyük bir coşku, heyecan ve kalabalıkla gerçekleştirdik.

Yeniden başkanlığa seçilen Sayın Yılmaz Aydın ve yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

 

30-Başkanımız, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi’nde tedavi gören Hemşerimiz Mustafa Deniz’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

31- Başkanımız, Yüzme Kursu’na giden çocuklarımızı kurs öncesinde kahvaltı ve gezi programı kapsamında Dinek Dağı’na uğurladı.

 

32- Başkanımız, Alevi Kültür Dernekleri Kırıkkale Şubesi koordinesinde düzenlenen ‘’Aşure Günü’’ programına katıldı.

 

33- Yaz Okulu Yüzme ve Futbol Kursuna katılan kız öğrencilerimizin başkanımızı ziyareti.

İlginizi Çekebilir

SIKI GİYİNİN ŞEMSİYESİZ DIŞARI ÇIKMAYIN

İlginizi Çekebilir

Şansal, Ak Partiden aday adayı oldu

İlginizi Çekebilir

VALİ MAKAS"ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞ MEMNUNİYETİ"

Haber Yorumları

Yorum Yaz

22568

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#