• Dolar
    32.362
  • Euro
    34.715
  • Ç.Altın
    3.957
  • Altın
    2.391
KIRIKKALE
19°
02:21

İkindi'ye Kalan Süre

Serdar Eroğlu Gayrimenkul, hizmete açıldı

Kırıkkale’de Tepebaşı Mahallesinde Serdar Eroğlu oto gayrimenkul hizmet verilmeye başladı.


 

Serdar Eroğlu  tarafından açılan Gayrimenkul, konut, arsa ve iş yeri gibi taşınmazların satış ve kiralama işini yapacak.

İşletme sahibi Serdar Eroğlu  tarafından gayrimenkul dükkanı hizmete açıldı. Tepebaşı mahallesi Mehmet Akif Caddesi 6/9 C  üzerinde hizmete giren Serdar Eroğlu Gayrimenkul açılış törenine Aile fertlerinin yanı sıra siyasetçi Arap Osman Baran ve CHP Belediye Başkan adayı Ahmet Önal katıldı. Dua edilmesinin ardından protokol üyeleri tarafından açılışı yapılan Serdar Eroğlu Gayrimenkul'ün işletmecilerinden Serdar Eroğlu Kırıkkale ‘de yeni iş yerlerini açmanın mutluluğunu yaşadılar. İş yerinin açılışını babaanne Fadik Eroğlu açtı. Kurdele kesiminden duygulanan Babaanne duanın ardından makam koltuğuna geçip eş dost akrabalar ile fotoğraf çekindi.

Serdal Eroğlu  Kurumsal yapımızla kısa sürede gayrimenkul sektörünün güvenilir adreslerinden birisi olacağımıza inanıyoruz. Halkımıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Binbir güçlükle oluşturdukları birikimlerini doğru şekilde yatırıma dönüştürmelerine yardımcı olacağız" ifadelerini kullandı. Kırıkkale’de ciddi bir potansiyeli bulunduğuna işaret eden Eroğlu, farklı illerden ve yurt dışından vatandaşların da kente yatırım yapmasını sağlayacaklarını sözlerine ekledi. Öte yandan açılış töreni dolayısı ile çay pasta börek ikramında bulunuldu.

İlginizi Çekebilir

Maskesiz dolaşan vatandaşın verdiği cevap şaşırttı: "Ben yabancıyım"

İlginizi Çekebilir

Aydın ‘’Kapımız Her zaman Açık’’

İlginizi Çekebilir

Çocuklar milletimizi yeni ufuklara taşıyacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18994

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#