• Dolar
    32.292
  • Euro
    34.694
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.409
KIRIKKALE
22°
07:46

Öğleye kalan Süre

KOYUNCU"Adaylığım devam ediyor"

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu Bayrak Gazetesine yaptığı açıklamada son günlerde kasabada yaşayanlar olaylarla ilgili değerlendirmede bulundu.


Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu Bayrak Gazetesine yaptığı açıklamada son günlerde kasabada yaşayanlar olaylarla ilgili değerlendirmede  bulundu.

"Seçim ofisini kapattı, adaylıktan çekiliyor." şeklindeki duyumların gerçeğe yansıtmadığını belirten Mehmet Koyuncu kasabada son günlerde gerilimin arttığını kısa süreliğine bir ara verme ihtiyacı duyduğunu dile getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Hacılar Belediye Başkan Adayı olarak yoluna devam ettiğini belirten Mehmet Koyuncu bu konuda şu değerlendirmede bulundu.

Koyuncu" Milliyetçi Hareket Partisi'nin Belediye Başkan Adayı olarak çalışmalarımız devam ediyor. Ancak kamuoyu da yakından bildiği gibi kasabamıza geçtiğimiz yıllarda siyasi gerginliğin devamında istenmeyen olaylar yaşanmış ve kasabamızda birlik ve beraberlik dağılmıştı. Hacılar kasabasında seçim arifesin de 3-4 tane sataşma türünde olayın meydana gelmesi şahsımı ve camiamızı derinden üzmüştür. Daha büyük olaylara sebep vermemek için birkaç günlüğüne seçim bürosunu kapatmayı uygun gördük. Seçim ofisini yakında hizmete sokacağız. Ancak Hacıların birlik beraberliği her şeyden önemlidir. Acı tecrübeler bize bu seçimi hoşgörü ile tamamlamamız gerektiğine işaret ediyor .Biz de fedakarlık yaparak birkaç günlüğüne seçim çalışmalarına ara verdik. Seçim ofisimizde açacağız. Belediyeyle geri kazanacağız." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü rahat kazandı

İlginizi Çekebilir

Genç Sağlık Sen Kırıkkale’de şubesini kuruyor

İlginizi Çekebilir

Mağdur çocuklar hayata Çocuk İzlem Merkezinde hazırlanıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

10860

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#