• Dolar
    32.376
  • Euro
    34.801
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.434
KIRIKKALE
25°
00:25

Akşam'a Kalan Süre

KKÜ’DE EĞİTİM BAŞLADI

2023-2024 Eğitim Öğretim dönemi Kırıkkale Üniversitesinde bugün başladı.


6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremden ötürü geçen yılın ikinci dönemi online olan Üniversite eğitimi bu yıl için yüz yüze başladı. Kırıkkale Üniversitesinde 2023-2024 eğitim öğretim yılı başlarken öğrenciler ile akademisyenler hasret giderdiler. Kırıkkale Üniversitesinin bulunduğu Yahşihan’da nüfus yoğunluğu yaşanırken, aileler çocuklarını KYK yurtlarına ve özel yurtlara yerleştirdiler. Ailelerinde gelmesiyle Yenişehir Mahallesinde nüfus ve araç trafiği oluşurken, öğrenciler dersin ilk günü heyecanını yaşadılar. 

Kırıkkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencileri fakültede bir araya gelip derslere yoğun katılım sağladılar. Öğrencilerden Muzaffer Emre Kılıç “Üniversiteye geçen sene başladık, ilk dönem şahane geçti. Sonra asrın felaketini yaşadık, birçok canımızı kaybettik. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Eğitimde mecburen online sisteme döndü. Bahar dönemini online yaptık. Üniversitemizi, hocalarımızı, arkadaşlarımızı çok özlemişiz. Bugün hepsiyle hasret giderdik, umarım başka felaketler yaşamayız ve eğitimimizi bu şekil yüz yüze devam ettiririz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

KESKİNE TARİHİ KAYMAKAMLIK

İlginizi Çekebilir

Tabancayla vurup hastane önüne bıraktılar

İlginizi Çekebilir

Otomobilini o halde görünce güvenlik kamerasını inceledi, karşılaştığı manzarayla şoke oldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

32331

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#