• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
19°
03:57

İmsak'a Kalan Süre

Okatan ailelerinin mutlu günü

Şehrimizin tanınmış simalarından siyaset adamı Mustafa Okatan’ın oğlu Semihcan Okatan akrabaları Yalçın Okatan’ın biricik kızı Buket Okatan görkemli törenle yüzükleri takıldı.


Okatan aileleri evlatlarını evlendirerek büyük bir mutluluk yaşadı.

Okatan ailelerini bu mutlu günlerinde dost ve akrabaları ile sevenleri de yalnız bırakmadı. Mustafa ve Yalçın Okatan aileleri davetlilerle yakından ilgilendiler.Genç çiftin yüzüklerini Kırıkkale siyasetinin kilit ismi Mustafa Okatan taktı.

Semihcan ve Buket çifti, iyi ve kötü günde birbirlerinin yanında olacaklarının ve bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü verirken, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

'Allah herkese böyle güzel bir yuva kurmayı nasip etsin.' diyen genç çift, “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarımız ile arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz.” dediler. Biz de Bayrak Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diler, Okatan ailelerini de tebrik ederiz.

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE’NİN ABİSİ ÜMİT SULUHAN UMRE’DE

İlginizi Çekebilir

Vali Makas, TÜPRAŞ Kırıkkale Rafinerisi’ni ziyaret etti

İlginizi Çekebilir

İmam hatip lisesi öğrencilerine mesleki sınav yapıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

22209

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#