• Dolar
    32.419
  • Euro
    34.814
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.430
KIRIKKALE
25°
02:6

Öğleye kalan Süre

Kırıkkalespor lider karşısında mağlup

TFF 3. Lig 1. Grupta 17. Haftanın müsabakaları oynandı. Temsilcimiz Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, evinde Kepez Belediyespor’u ağırladı. Mücadele Kepez Belediyespor’un 0-3 üstünlüğüyle sona erdi.


TFF 3. Lig 1. Grupta 17. Hafta karşılaşmaları bugün oynandı. Temsilcimiz Kırıkkalegücü Futbol Kulübü evinde lider Kepez Belediyespor’u ağırladı. İlk yarı golsüz eşitlikle bitti.

Kepez liderliğini sürdürdü

İkinci yarıya daha iyi başlayan lider Kepez Belediyespor ataklarını sıklaştırdı. Savunmaya daha çok ağırlık veren Kırıkkalegücü Futbol Kulübü baskıyı kıramayınca Kepez Belediyespor’da 58. Dakikada Emre Gemici sahneye çıktı ve takımını öne geçirdi. Golden sonra reaksiyon göstermeye çalışan şimşekler, fırsatları yakalasa da golü bulamadı. Karşılaşmanın 82. Dakikasında Kepez Belediyespor’da bu sefer de Onur Kolay sahneye çıktı ve skoru 2-0’a getirdi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Emre Gemici tekrar sahneye çıktı ve mücadelinin skorunu belirledi. Karşılaşmayı 0-3 Kepez Belediyespor kazandı. Bu sonuçla 39 puanla Kepez Belediyespor liderliğini sürdürürken, Temsilcimiz Kırıkkalegücü Futbol Kulübü ise 19 puanla 9. Sırada yer aldı.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Valisi’nden vatandaşlara çağrı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’den 20 öğretmen yurt dışına gidecek

İlginizi Çekebilir

AK PARTİNİN BAŞKANI PEHLİVANLI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

29608

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#