• Dolar
    32.460
  • Euro
    34.761
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.423
KIRIKKALE
25°
03:11

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale'nin en ucuz LokantasıKırıkkale'nin en ucuz Lokantası

Kırıkkale 3 şubesi bulunan Safor yemek firması şehir merkezinde Halkbank yanında hizmet veriyor. Firma hijyeni ortamı ve fiyatlarının ucuz olmasıyla büyük beğeni topluyor.


Aynı zamanda Besi Çiftliği bulunan firmanin yemeklerini anneleri yapıyor . Kızı Yasemin Çilingir lokantada müşterilerine sunuyor.

3 çeşit yemeğin 85 TL verildiği firmada kabak tatlısı 20 TL ,Çorba 30 TL ,Sebze yemekleri 40 TL, Tavuk yemekleri 50 TL, Sulu ev yemekleri de yine 50 Tl'den müşteriye sunuluyor.Firmada ayrıca kırmızı et yemekleri de bulunuyor. 

Firma yetkileri "Amacımız Kırıkkale halkına ucuz ve hijyenik yemek sunmaktır. Yemeklerimiz ev yemeği lezzetinde olup kendi besi çiftliğimizde hazırlanmaktadır. İşlerimizden ve Kırıkkale halkının ilgisinden son derece memnunuz .Yaklaşık Her gün 12 çeşit yemek ve tatlı çıkartıyoruz .Amacımız Kaliteyi ucuza sunup sağlıklı yemekler üretmek ve Kırıkkale halkına firma olarak destek olmak ."şeklinde konuştular.

İlginizi Çekebilir

Bayram trafiği yüzde 100'e ulaştı

İlginizi Çekebilir

Eski hastane binası önünde ölü bulunmuştu, Şevval’in ailesinden şoke eden iddia

İlginizi Çekebilir

Polislerden Damla'ya Doğum Günü Sürprizi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

87949

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#