• Dolar
    32.268
  • Euro
    35.144
  • Ç.Altın
    4.094
  • Altın
    2.506
KIRIKKALE
26°
02:59

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkaleli Saran’dan Fenerbahçe Başkanlığı açıklaması!

Kırıkkaleli İş İnsanı Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un yeniden başkan adayı olması halinde, seçimlerde aday olmayacağını açıkladı.


Fenerbahçe Spor Kulübü, 25 Mayıs 2024 tarihinde başkanlık seçimine gidecek. Başkanlık seçimine sayılı günler kala tüm sporseverler ve Fenerbahçeliler gözünü seçimde aday olacak isimlere çevirdi. Mevcut Başkan Ali Koç’un aday olmasına kesin gözüyle bakılırken, Kırıkkaleli İş İnsanı Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran başkan adaylığında öne çıkan isimlerden biri oluyor. Geçtiğimiz dönemlerde adaylığını duyuran Saran’dan bir açıklama daha geldi. Kırıkkaleli Saran, “Sayın Başkanımız, Cuma gününe kadar aday olma yönünde bir irade ortaya koyarsa, sözümüzün gereği, başkanımız lehine seçimlerden çekileceğiz ve başkanımızın önderliğinde kulübümüzü maddi manevi desteklemeyi sürdüreceğiz. Diğer durumda, Pazartesi gününden itibaren, şartsız olarak kulübümüzü yönetmeye talip olduğumuzu ilan edecek; Türk spor tarihinin en hazır yönetimi olma iddiamız ve süre sabır istemeden derhal başarı hedefimize odaklanarak çalışmalarımızı hızlandıracağız." dedi.

Fenerbahçe seçimine sayılı günler kala, mevcut başkan Ali Koç’un başkanlık adayı için kesin bir karar vermesi bekleniyor. Diğer tarafta ise eski başkan Aziz Yıldırım’ın aday olabileceği çokça konuşulanlar arasında. Şuan için Fenerbahçe Başkan adaylığı konusunda adı geçen Ali Koç, Aziz Yıldırım ve Sadettin Saran’dan hangisinin aday olacağının bu hafta sonuna kadar belli olması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de 10 yaşındaki Umut ölü bulundu

İlginizi Çekebilir

Ersan ‘’Kirli Oyunlara Gelmeyin’’

İlginizi Çekebilir

Bakan Koca açıkladı! Kapanma asla olmayacak.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

43174

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#