• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
26°
04:21

Öğleye kalan Süre

Kırıkkalegücünde son hazırlıklar tamamlandı

Son haftalarda alınan mağlubiyetler ile iniş yaşayan Kırıkkalegücü Spor Kulübünde, Talasgücü spor hazırlıkları tamamlandı. Kırıkkalegücü yeniden çıkış için bu maça kilitlendi.


Üst üste alınan mağlubiyetler ile grubunda inişine geçen Kırıkkalegücü SK, bugün yapılan çalışmalar ile son hazırlıklarını tamamladı. Hafta sonu Talasgücü ile oynanacak maça kilitlenen takım, dinlenmeye geçti. Kendi sahasında Talasgücünü ağırlayacak Kırıkkalegücü SK’de bilindiği gibi maç bilet ücretleri 1 TL olarak açıklanmıştı. Kulüp Başkanı Şeref Akbal, bu hafta mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacaklarını açıklamıştı. Kırıkkalegücü Spor Teknik Direktörü Nihat Baran ise takımı ve futbolcuları iyi tanıdığını belirterek, kötü gidişe Talasgücü galibiyetiyle son vermek istiyor. Öte yandan taraftarlar hafta sonu oynanacak maç için galibiyet bekliyor. Karşılaşmada Kırıkkalegücüne destek vermek amacıyla tüm spor severleri stada bekliyor.

İlginizi Çekebilir

Dedelioğlu ‘’Hizmetlerimiz Devam Edecek’’

İlginizi Çekebilir

75 İLDE MERCEK OPERASYONU

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de DEAŞ operasyonu: 8 gözaltı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

78717

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#