• Dolar
    32.516
  • Euro
    34.968
  • Ç.Altın
    4.093
  • Altın
    2.435
KIRIKKALE
28°
01:30

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkale’de uyuşturucu ticaretine tutuklama

.


Kırıkkale’de uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan 3 şüpheliden 1’i tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, uyuşturucu madde kullanan ve ticareti yapan şahıslar üzerinde çalışmalar sürüyor. Narkotik polisi tarafından yapılan teknik ve fiziki takip neticesinde H.G isimli şahsın uyuşturucu madde sattığı tespit edildi. Şüpheli şahıs H.G.’nin evinde yapılan aramada da satışa hazır sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi.
Diğer operasyonda ise polis, Y.S. ile İ.G. isimli şahısların kente uyuşturucu madde getireceği ihbarını aldı. 2 şüpheli şahsın üzerinde yaptığı aramada 602 adet sentetik ecza maddesi ele geçirdi. Şahıslar hakkında işlem yapıldı. Yapılan her iki operasyon neticesinde gözaltına alınan 3 şahıstan H.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

Aracında uyuşturucu hap bulunan sürücü tutuklandı

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt’ta Teravihe gel, bayramlık ayakkabıyı kap

İlginizi Çekebilir

28 BRANŞTA YAZ SPOR OKULLARI AÇILDI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

58784

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#