• Dolar
    32.361
  • Euro
    35.036
  • Ç.Altın
    4.003
  • Altın
    2.447
KIRIKKALE
21°
04:24

İmsak'a Kalan Süre

ADAY KİM OLACAK ?

Yapılacak yerel seçimler için AK Parti'nin adaylarını bu hafta içerisinde açıklaması bekleniyor. Kırıkkale'de ibrenin hangi adaydan yana olduğu merak ediliyor.


Yerel seçimler 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek. Seçimler için partilerde başlayan maraton devam ediyor. Aday adayları listesi kesinleşen partilerin adaylarını açıklaması bekleniyor. Kırıkkale’de en çok konuşulan konu AK Parti’nin kimi aday göstereceği oldu.

AK PARTİ KIRIKKALE'dE 13 ADAY ADAYI VAR

AK Parti’de aday adaylığı sürecinin 22 Kasım’da sona ermesinin ardından illerde temayül yoklamaları yapıldı. Kırıkkale’de de parti teşkilatıyla toplantılar gerçekleştirildi. Daha sonra kamuoyunda adayların karşılığı araştırılmaya başlandı. Kırıkkale Belediye Başkanlığı için mevcut Başkan Mehmet Saygılı ile birlikte 13 isim aday adayı oldu. Bu 13 isim arasında, Mehmet Yılmazer, Bahattin Akyön, Bayram Salim Bozdemir, Kubilay Sürmeli, Şeyma Ülkü Tabak, Mustafa Demirbaş, Harun Güleç, Mehmet Güloğlu, Yasin Güngör, Merih Karayol, Mustafa İşler, Hüseyin Altındağ bulunuyor.

AK Parti Genel merkezinde 13 isim arasında bir tercih yapılacak. Adayın belirlenmesinde AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan ve 3 dönem vekillik yapan Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ın kararı da önemli olacak. Yine AK Parti Kırıkkale teşkilatının da görüşü alınacak.

İlginizi Çekebilir

Başkan Türkyılmaz: "Başkanlık koltuktan ibaret değildir"

İlginizi Çekebilir

Abalı'dan sert tepki

İlginizi Çekebilir

Ulusoy’dan öğrencilere kırtasiye yardım projesi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18881

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#