• Dolar
    32.445
  • Euro
    34.942
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.438
KIRIKKALE
25°

Kırıkkale’de uyuşturucu operasyonu; 7 sokak satıcısı gözaltına alındı

Kırıkkale’de sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda 13,78 gram metanfetamin ve 125 sentetik ecza maddesi ele geçirilirken, 7 şüpheli gözaltına alındı.


Kırıkkale’de uyuşturucu operasyonu; 7 sokak satıcısı gözaltına alındı

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, 9-15 Nisan tarihleri arasında Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sokak satıcılarının deşifre edilmesine yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda yapılan operasyonlarda, 13,78 gram metanfetamin ve 125 sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 7 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “09-15.04.2024 tarihleri arasında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde sokak satıcılarının deşifre edilmesine yönelik icra edilen operasyonlarda;13,78 gram Metamfetamin, 125 adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiştir. Ayrıca yapılan operasyonlar neticesinde;7 şüpheli hakkında yasal işlem başlatılmıştır.Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

İlginizi Çekebilir

Tarım İl Müdürlüğü stajyer alacak

İlginizi Çekebilir

İlhan Ece'nin kitabı 7.baskıya ulaştı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de Covid-19 alarmı: Risk haritası kızardı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

24149

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#