• Dolar
    32.438
  • Euro
    34.844
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.418
KIRIKKALE
22°
03:33

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale’de merdiven altı okullara denetim

Kırıkkale Milli Eğitim Müdür Rıza Aydın, Kırıkkale’de merdiven altı okul olarak tabir edilen izin verilmeyen yerler ile ilgili denetimlerin devam ettiğini söyledi.


Kırıkkale’de görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda sorulan soruları yanıtlayan Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, merdiven altı okullar hakkında sorulan soruyu cevapladı. Müdür Aydın, merdiven altı okullar ile ilgili yaptığı açıklamada, “Dershaneler kapandıktan sonra ruhsat vermediğimiz kurumlar var. Muhtelif ve özel kursların denetlemesini yapıyoruz. Merdiven altı kurumlar izinsiz açılan kurumlardır. Valilik öncülüğünde denetim ekibi giderek böyle yerlere cezai işlem uyguluyor. Bu kapsamda bizim bilmediğimiz ve vatandaşların bildiği bu tür yerler için bakanlığımızın şikayet yeri var. Şikayetler olursa gerekli incelemeler yapılıyor. Bu kapsamda Kırıkkale’de 1 tane şikayet oldu ve soruşturması devam ediyor” dedi.

İlginizi Çekebilir

Başkan Saygılı, engelli bireylerle masa tenisi oynadı

İlginizi Çekebilir

DOKTORA SALDIRI SAĞLIGINIZA SALDIRIDIR KINIYORUZ....

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Valiliği’nden uyarı: Kuvvetli yağış bekleniyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

12302

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#