• Dolar
    32.447
  • Euro
    34.576
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.380
KIRIKKALE
21°
05:31

Öğleye kalan Süre

Ak Parti Adayı Uyan'ın istemiyle Delice'de vatandaşlara yardım

AK Parti Delice Belediye Başkan Adayı Yılmaz Uyan'ın girişimiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Delice ilçesindeki vatandaşlara 2 bin 500 TL yardım yapılacağı duyuruldu.


Delice ilçesindeki yerel seçimler öncesinde, AK Parti Delice Belediye Başkan Adayı Yılmaz Uyan'ın girişimiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Delice Aile Destek Formu'na başvuran vatandaşlara 2 bin 500 TL yardım sağlandı.

UYAN, BAŞVURU YAPARAK DELİCE İLÇESİNDEKİ VATANDAŞLAR İÇİN NAKDİ DESTEK TALEBİNDE BULUNDU

Yaklaşan 31 Mart 2024 tarihli yerel seçimlere yönelik adayların çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Delice Belediye Başkan Adayı Yılmaz Uyan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a başvurarak, Delice ilçesindeki vatandaşlar için nakdi destek talebinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu desteği onaylamasının ardından, Delice Aile Destek Formu'na başvuran ailelere 2 bin 500 TL nakdi yardım yapıldı. Yardımın dağıtımı sonrasında görevliler, başvuran kişilere Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın desteğiyle geldiğini belirtti.

 BAZI VATANDAŞLAR SEÇİM ÖNCESİNDE PARA DAĞITILMASININ DOĞRU OLMADIĞINI İFADE ETTİ

Ancak, bazı vatandaşlar bu yardımın seçim öncesinde yapılan bir çalışma olduğunu ve etik dışı olduğunu savundu. Ayrıca, bazı vatandaşlar seçim öncesinde para dağıtılmasının doğru olmadığını ifade etti. Ayrıca, Delice Aile Destek Formu görevlilerinin, yardım yapılan bir vatandaşı aradıkları anlar ses kayıtlarına yansıdı.

İlginizi Çekebilir

Aç kalan kurtlar ilçe merkezine indi!

İlginizi Çekebilir

İYİ PARTİ EKSİLERE DÜŞÜYOR

İlginizi Çekebilir

Hırsızlık Yapan Şahıs Bağ Evinde Yangın Çıkardı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

55512

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#