• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
03:29

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkale’de gözler CHP ile Ak Parti’de

Haftalardır beklenen aday açıklaması ikincisi MHP’den geldi.


Haftalardır beklenen adaylık açıklamasının ikincisi ise MHP’den geldi. MHP’de Harun Ulusoy ile birlikte 55 ilde kesinleşen Belediye başkan adayları açıklandı. Dün akşam saatlerinde önce televizyonlarda daha sonra ise sosyal medya hesapları ile internet haber sitelerinde MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy ilan edildi. Şimdi Kırıkkale’de CHP Belediye Başkan adayı ile Ak Parti Belediye Başkan adayının kim olacağı merak edilmeye başlandı. Kırıkkale’de gözler CHP ile Ak Parti adayının kim olacağına yoğunlaştı.

FARKLI GÖRÜŞLER VAR

Bilindiği gibi Kırıkkale CHP’de iki aday adayı bulunuyor. Mustafa Pekdoğan’ın adaylığı ön plana çıkarken, Kırıkkale milletvekili Ahmet Önal’ın da aday olabileceği söylentileri siyasi kulisleri meşgul eden diğer bir gelişme arasında bulunuyor. Ak Partide ise Mehmet Yılmazer ile birlikte Merih Karayol ve mevcut Belediye Başkanı Mehmet Saygılı arasındaki adaylık yarışı kulislerde ön plana çıkmış durumda. Kırıkkale siyasi kulislerinde Ak Parti adayları için farklı görüşler kulislerin ana gündem konusu arasında yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Hediyelik eşya paketinden uyuşturucu çıktı: 1 tutuklama

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de yaza merhaba küçükler spor şenliği

İlginizi Çekebilir

3 VATANDŞIMIZ VEFAT ETTİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

37261

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#