• Dolar
    32.566
  • Euro
    34.887
  • Ç.Altın
    4.086
  • Altın
    2.428
KIRIKKALE
26°

Kesişme; iyi ki varsın Eren"e Kırıkkale'de yoğun ilgi


TRT ortak yapımı "Kesişme; İyi ki varsın Eren" filmi, Anadolu'nun her noktasında ilgiyle izlenmeye devam ediyor. 

Terör örgütünün kurduğu hain pusu sonucu şehit düşen Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik'in yaşadıklarını içeren film, yurt genlinde ilgi ile izlenmeye devam ediyor.

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde de vatandaşlar Eren filmine yoğun ilgi gösterdi.
Yahşihan Belediyesinin katkılarıyla ilçedeki bir alışveriş merkezindeki sinemada "Kesişme; İyi ki varsın Eren" filmi izletildi.
 
7'den 70'e yoğun katılımın olduğu filmde çoğu zaman duygulu anlar yaşandı.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Anadolu'nun bağrından çıkan Eren Bülbül'ün bu millete çok önemli mesajlar verdiğini hatırlattı.

Şehitlik mertebesinin kendilerine de nasip olmasını dilediklerini belirten Türkyılmaz, "Allah her zaman böyle destanları bizlere yazmayı layık görmüştür. Filmi izlerken tüylerimiz adete diken diken oldu. Bir gencin vatanı için nasıl bir mücadele verdiğini film aracılığı ile yeniden zihinlerimizde, bedenlerimizde yaşadık. Allah, milletimize, askerlerimize, polisimize, gençlerimize bir daha böyle acılar yaşatmasın." dedi.

Filmi izleyenlerden Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi de açıklamasında, filmde milli ve manevi değerlerin yaşatılarak izleyiciyle buluşturulduğunu söyledi.

Filmin kendilerinde önemli izler bıraktığını belirten Yahşi, "Maçka halkının yaşantısı ve aynı zamanda Eren Bülbül gibi genç bir kardeşimizin asker olma umuduyla askerlere yardım etmesi hepimizde bambaşka duygu seli oluşturdu. Zaman zaman duygusal anlar yaşadık. Gerçekten film çok güzel hazırlanmış, tebrik ederiz. Bizlere Eren Bülbül'ler lazım. İyi ki varsın Eren. Bunu her zaman söylüyoruz. Vatana millete canını veren bütün askerlerimize binlerce sonsuz teşekkür ediyoruz. Onlar sayesinde bu vatan var. Vatan, millet sevdasıyla yanıp tutuşan bütün evlatlara da bu şuurda Allah savaşmayı nasip etsin." ifadelerini kullandı.

Eren Bülbül, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında evlerinin bulunduğu alanda, 11 Ağustos 2017'de Mehmetçik ile bölücü terör örgüt mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Saldırı sırasında Eren Bülbül'ü korumak için üzerine kapanarak siper olan 41 yaşındaki Başçavuş Ferhat Gedik de aynı olayda şehit düşmüştü.

İlginizi Çekebilir

Otomobil köprüden uçtu, sürücü ağır yaralandı

İlginizi Çekebilir

Kaplan’da 4. OSB Müjdesi

İlginizi Çekebilir

BİLDİK GELENEĞİ BOZMADI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

46629

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#